Senem sonuçtan hiç memnun değil

A101 Ekstra İade Talebi Ve Sorumsuzluğu

A101 Ekstra İade Talebi Ve Sorumsuzluğu
15 Temmuz 2024 13:43

A101 den 10 Haziran 2024 tarihinde bir sipariş oluşturdum ama ellerim kırılsaydı da oluşturmasaydım. Bugün 15 Temmuz hala para iadesi bekliyorum. Ve müşteri hizmetleri sadece "sorununuzu ilettim mail adresinizden dönüş sağlanacaktır" diyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim ödemenin ikinci taksiti geldi hala param iade edilecek. Tiamob firması da aşırı kalitesiz suntası asla bir daha sipariş vermem. Sürekli A101 müşteri temsilcilerini aramaktan yoruldum artık dava açıp şikayet etmeyi düşünüyorum o derece bir sinir var üzerimde. Bu ne sorumsuzluk ne yavaşlık. Üstelik sistemde 2 ürün teslim edildi gözüküyor ama benim elime zigon sehpa hiç geçmedi. Şifonyer ise aşırı kötüydü. Kurulum sağlayamadan suntası dağıldı. Evdemolojistik kargodan teslim almadım iade etmek için 15. Gün hala iade için yolda gözüküyor. Artık kafayı yiyeceğim

profile profile

Nur
Nur

Sonuç ne oldu?

Senem

Sehpa iadesi geldi ama evdemo lojistik ve Tiamob hala iadesini yapmadı. Bugün taksit ödemem var. Ürünlerin ikisi de elimde yok ancak ödemesini yapacağım saçma bir şekilde. Arıyorum sürekli aynı şeyleri söylüyorlar. 1 ayı geçti iadem yatmadı.

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
28 Ağustos 2024 14:11
Cihanmeltem sonuçtan hiç memnun değil

Cihanmeltem
19 Temmuz 2024 13:14
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
05 Temmuz 2024 18:43
A101 Ürünü 40 Günde Ve Kırık Teslim Etti!
A101 Ürünü 40 Günde Ve Kırık Teslim Etti!

A101 Kategorileri