Cihat sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:03

Ziraat Bankası'nın uygulaması sürekli süper şube bildirimini önüme çıkartıyordu ben de araştırdım ve bir sorun olmayacağını düşünerek onayladım. Fakat süper şubeye geçildiğinde normal banka şubelerinden işlek yapamıyorsunuz. Tekrar normal şubeye geçebilmek için 1 ay beklemeniz gerekiyormuş. Bunları biliyor olsaydım kesinlikle geçmezdim. Şu an acil birkaç işlem yapmam gerek ve süper şubede karşınızda bir muhatabınız yok. Doğru düzgün bilgilendirme alamıyorsunuz. Günlerdir telefon görüşmesi yaparak peşlerinden koşuyorum ama çözüm yok. Süper şubeden çıkmak istediğimde hiçbir şekilde yardımcı olamıyorlar. Vaktim kısıtlı ve mağdur olmuş durumdayım. Süper şubeden kağıda talebinizi yazıp kimlikle fotoğrafınızı istiyorlar bir sürü prosedürü var hepsini uyguluyorum uygulama hata veriyor talep oluşturamıyorum. Çağrı merkeziyle görüşerek bu konuda talep oluşturdum talebim reddedilmiş. Bu saçmalıklara ayıracak vaktim yok. Süper şube iptali için 1 ay zorunlu süper şubede kalmak resmen müşteriyi cezalandırmaktan ve eziyetten başka bir şey değil.

20 Mart 2024 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 00:00
Süper Şube Geçişinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıtsız Başvurular
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 17:36

31 Ağustos 2024 10:18