Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Provizyondaki Şüpheli İşlem İptali Yapılmaması

Ziraat Bankası Provizyondaki Şüpheli İşlem İptali Yapılmaması
09 Ocak 2024 15:48

Ziraat Bankası kredi kartımdan iznim olmadan Hong Kong'daki bir firmadan 100.79 USD tutarında ödeme yapıldığına dair mesaj aldım direkt kartımı kapattırdım ve provizyonda beklemekte olan bu işlemin iptal edilmesini istedim. Ancak provizyonda olmasına rağmen işlem iptalinin gerçekleşemeyeceğini söylediler. İşlem provizyondan harcamalarıma yansıdığı zamansa şikayet başvurusu yapmam gerektiğini ve bunun da 30-180 gün içerisinde sonucu belirsiz bir şekilde sonuçlanacağını söylediler. Bu açık bir şekilde kötü niyetli insanlara zemin hazırlamak demek. Hala provizyonda beklemekte olan ve şahsıma ait olmayan bu işlemin acilen iptal edilmesini ve bu durumun çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

profile profile
09 Ocak 2024 15:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Duygu
Duygu
10 Ocak 2024 10:21

Tarafıma dönüş sağlanmadı. İşlem provizyondan harcamalarıma düştü. Hiçbir şekilde kimse benimle iletişime geçilmedi.

19 Şubat 2024 11:34

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 12:41
Ziraat Bankası Kredi Kartı Şüpheli İşlem Mağduriyeti
Ziraat Bankası Kredi Kartı Şüpheli İşlem Mağduriyeti

23 Eylül 2024 18:36
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Provizyondaki Şüpheli İşlemin İptal Edilememesi Mağduriyet Yaratıyor

09 Haziran 2025 21:53
Mert sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 14:47
Ziraat Bankası'nın Usulsüz İşlemi İptal Edememesi