Huseyin sonuçtan memnun değil

Ziraat Bankası Güvenlik Nedeni İle ATM Parama El Koydu

Ziraat Bankası Güvenlik Nedeni İle ATM Parama El Koydu
27 Temmuz 2024 18:08

27 Mayıs 20224 cumartesi günü 17.20 de VakıfBank ATM sine Ziraat kartıma 300 TL yatıracaktım. Yatırma esnasında bankamatikten ayrılmayınız bilgilendirme yazısı çıktı. Ardından paramı sayıyordu ve birden güvenlik nedeniyle paranıza el konuldu yazısı çıktı hemen arkasından kartımı verdi ATM. Ne olduğunu anlamadım. Ziraat Bankası'ndan itiraz başvurusunda bulundum ama para yatırma işlemi yaptığım ATM'nin tam ATM olmadığı için paramın 30 ile 180 gün arası güvenlik nedeniyle bloke olduğunu söylediler. Ziraat Bankası'nın ilgisizliğinden ve VakıfBank'ın arızalı ATM'si sebebi ile VakıfBank'tan şikayetçiyim. Tarafıma en yakın zamanda paranın geri iadesini istiyorum.

27 Temmuz 2024 18:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Temmuz 2025 23:57

16 Ekim 2023 00:55
ziraat-bankasi-vakifbank-atmsi-ziraat-bankasina-yatirmaya-calistigim-parayi-yuttu-2.jpg
ziraat-bankasi-vakifbank-atmsi-ziraat-bankasina-yatirmaya-calistigim-parayi-yuttu-1.jpg

23 Ekim 2023 16:09

18 Ekim 2023 08:59