Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Fraud İşlemi Olduğu İçin Ziraat Mobilim Açılmıyor!

05 Ekim 2023 12:15

Ziraat'in tüm hesaplarıma dolandırıcılık şüphesiyle bloke koydurmuştum. Şu an açtırmak istiyorum. Kartlarım açıldı. Ama bir buçuk ay boyunca uğraşıyorum Ziraat mobilim açılmıyor. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum şubeye yönlendiriyor. Şubeye gidiyorum. Fraud işlemi için dilekçe verdim. İki kere başvuru yaptım. Üç kere oldu hala fraud işlemim tamamlanmadı. Yeter artık ya nere şikayet ediliyorsa Ziraat Bankası'nı şikayet edeceğim ya da dava açacağım ne kapatabiliyorum ne açabiliyorum. Bu nasıl bir şey. Aynı işlemi Yapı Kredi'den de yaptım anında işlemin oldu. Sürekli şubeye git gel hiçbir şey yapamadılar. Ne biçim bankasınız. Bütün hesaplarımı kapatacağım. Mobil hizmeti aktif yapmak çok mu zor?

12 Ekim 2023 12:37

Sayin TAŞDEMİR;Ziraat Bankası şubelerine başvuru yaparak hesabınızda bulunan bloke hakkında detay bilgi edinebilirsiniz. Başvurunuz esnasında şubelerimiz güvenli operasyonlar yöneticiliği (fraud) ile iletişime geçerek detay bilgiye ulaşabilirler. B001 bana sürekli böyle mesaj geliyor fakat mobil bankacılığım fraud işlemi yüzünden açılmıyor. Banka Balıkesir Manyas şubesi hala çözemediler sorunumu üç kere gittim. Dilekçe verdim hala oyalayıp gönderiyorlar beni. Yeter artık bir buçuk ay oldu ya. Fraud çözümü bu kadar zor mu? Gereğinin yapılmasını arz ederim.

05 Ekim 2023 12:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Özlem
12 Ekim 2023 12:43

Bir haftadır neden bana hala ulaşılmadı peki?. Bu işlem bu kadar zor mu ya. Bankacılar birliğine şikayet edeceğim bugün yeter artık. Ne banka şubesi çözüyor işlemi mi ne müşteri hizmetleri ne şikayet ediyorum siz yapamıyorsunuz. Ben mobil bankacılığımı kullanamadığım için esnek hesabıma faiz geliyor. Peki onu nasıl yapacağım. Kredim vardı Toluca kapattım. Banka ile hiçbir sorunum yok neden çözemiyorsunuz sorunumu?

Melike

Bir sorun oldu mu size Savcılık sorunu falan?

Malik sonuçtan hiç memnun değil

Malik
12 Eylül 2024 18:22

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Blokesi Ve Mağduriyet

Enes
13 Mayıs 23:43
Ziraat Bankası Mobil Bankacılık Blokesi Ve Mağduriyet

Meral
30 Kasım 2023 01:16
Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum!
Ziraat Bankası Kategorileri