Volkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 12:13

Merhabalar, Şikayetim şu ki; Ziraat Bankası Anadolu Meydanı/Ankara Şubesinde yer alan 38 no.lu orta boy kiralık kasam ile ilgili almış olduğum ve sonuçta yanlış hatalı fiyatlandırma ile bilgilendirme sonucu iade ettiğim kasa konusunda mağduriyetimi yazmak istedim. Söz konusu kasa ben ve iki kardeşim ile ortak bir kasaydı. 25 Temmuz 2024 tarihinde bankadan gelen SMS mesajı ile 09/08/2024 tarihinde kasa sözleşmesinin yenileceği ve güncel kira bedelinin 2234 TL olduğu belirtildi. Söz konusu kasayı tek başına kiralamayı sürdürmek üzere kardeşlerimle anlaştıktan sonra bankaya müracaatta bulundum. Banka yetkilisi ancak kardeşlerimin imzalı dilekçe vermesi karşılığında bu işlemi gerçekleştirebileceklerini bildirdiler. Bir kardeşim İstanbul'da ikamet ettiği için kendisinin bizzat şubeye gelip imzalı dilekçe vermesi, gelemiyorsa benim adıma noter kanalı ile adıma vereceği vekaletname ile bu işlemi gerçekleştirebileceğini söyledi. Ankara'da yaşayan kardeşim bankaya gelerek verdiği dilekçe ile ortaklık durumunu sonlandırdı. İstanbul'da yaşayan kardeşim 790 TL masraf ile noterden aldığı tarafıma verdiği vekaletnameyi bana 200 TL'lik kargo masrafı ile tarafıma gönderdi. Bankaya müracaat ettiğinde ilgili banka personeli M***** Hanım talep ettiğim işlemi gerçekleştiremeyeceğini ve kasanın tamamen iade edilip yeni bir kasa kiralama işlemi yapabileceğini söyledi. Orta boy kasa için kiralama ücreti olarak 15.000 TL, depozito ücreti olarak da 10.000 TL talep etti. Fiyatların neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumda fiyatlandırmalarının böyle olduğunu söyledi. Bu fahiş fiyat karşısında kendimi aldatılmış ve kandırılmış hissederek bu kızgınlıkla kasa üyeliğimi sonlandırdım. Bunun üzerine bankadan çıktıktan sonra Ziraat Bankası civarında bulunan bazı özel bankalara fiyat sorduğumda ücretlerin M***** Hanımın bana söylediği fiyatın yarısı kadar olduğunu öğrendim. Arkadan merakla Ziraat Bankası web sitesinden kasa kiralama fiyatlarına baktığımda orta boy kasa için kiralama ücreti 7500 TL + depozito olarak da 5000 TL ücretlendirme yaptıklarını gördüm. Yaptığım 1000 TL noter masrafına mı yoksa yıllık kirası 2234 TL olan kasadan olduğuma mı yanayım bilemedim. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine derdimi belirtir bir mesaj yolladığımda ise yapay zeka ile yazıldığı belli olan konuyla alakası olmayan bir cevap aldım. Mağdur oldum. Ziraat Bankası'nın bu çağ dışı uygulamasından şikayetçiyim. V***** D*****

07 Ağustos 2024 12:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 17:35

11 Eylül 2023 14:03

05 Ağustos 2023 14:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:10

Ziraat Bankası Kategorileri