Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Bankkart Lira Geri Alındı. Ücret İadesi Yapılmadı.

05 Kasım 2023 21:54

Ziraat Bankası e-ticaret alışverişine toplam 500 TL Bankkart lira kampanyasına katıldım. 03/11/2023 tarihinde Trendyol dan 1000 TL üzeri 2 alışveriş yaptım. İlkini iptal ettiğim için puan geri alındı. Ancak 2. Alışverişim sayılmadı zira alışverişten sadece ilki geçerli imiş. Aynı gün yapılan 2. Alışveriş yok sayılıp puan verilmedi. Ayrıca iptal ettiğim alışverişin henüz iadesi de yapılmadı. Ücret iadesinin yapılması ve 100 TL Bankkart liranın hesabıma geri tanımlanmasını talep ediyorum. Yıllar sonra yeniden Bankkart kullanayım diyorum ve her defasında saçma kurallar nedeniyle pişman ediyor Ziraat Bankası!

05 Kasım 2023 22:27 (Şikayetten 32 dakika sonra)

10 Kasım 2023 09:28

Siz nasıl bir bankasınız. Borsa işlemleriniz tam bir fecaat. Kart limiti de artıramıyoruz. 10 bin tl kart limiti mi olur? Verdiğiniz puanı geri alıyorsunuz. KMH limitine sigorta yapıyorsunuz. Tüm işlemleri iptal ettim. Alışveriş yapılmasın diye özel çaba gösteriyorsunuz. 10 üzerinden sıfır.

10 Kasım 2023 09:29

Ayrıca tarafıma ne mail ile ne telefonla dönüş yapılmadı.

11 Aralık 2023 00:30
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Şartlarına Uygun Alışverişe Rağmen Bankkart Lira Kesintisi

24 Haziran 2025 13:15
kampanya-sartlarina-uygun-alisverise-ragmen-bankkart-lira-kesintisi-1.jpg
Seyfettin sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 18:58
"İlgisinden dolayı Ziraat bankasına teşekkür ederim"

24 Eylül 2024 15:03
Murat sonuçtan çok memnun