Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Bankkart Limit Yükseltmiyor!

14 Mart 2024 18:25

Ziraat Bankası Süper Şube müşterisiyim. Bankkart kredi kartımın limitini yükseltmek için defalarca başvuru yaptım, ancak her seferinde olumsuz yanıt aldım. Gelir belgesi istendiğinde gönderdim, meslek bilgisi güncellemesi istendiğinde güncelledim. Daha sonra limit boşluğum olmadığı söylendi. Diğer bankalardaki limitlerimi oldukça düşürmeme rağmen, 'limit boşluğunuz yok' denilerek mağdur ediliyorum. Yüksek gelirime rağmen, istediğim limitin kartıma tanımlanması makul bir şekilde yapılmıyor. Bugüne kadar hiçbir bankada geciken bir işlemim olmadı; aksine, ödemelerimi zamanından önce yaptığım bile oldu. İstediğim limit tanımlanmazsa, ben ve ailemdeki tüm kartları iptal ettireceğim.

14 Mart 2024 18:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ali
14 Mart 2024 18:27

Umarım ilgilenirsiniz defalarca uğraştım Süper Şube müşterisi olduğum için normal şubelerde ilgilenmiyor.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 05:33
Ziraat Bankası Limit Arttırma Sorunu

01 Kasım 2023 10:47
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artırımı Başvurularım Sürekli Gerekçesiz Reddediliyor

31 Ekim 11:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artırım Talebim Sürekli Reddediliyor Ve Çözüm Sunulmuyor

03 Ağustos 11:12