Burak sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 12:04

"Üsküdar şubesindeki K*** O*** Bey'e kasko yaptırmadan kredimizi almak istediğimizi ve o durumda kredi oranı artıyorsa buna razı olduğumuzu ilettik. Kredi almak için kasko yapılmasının zorunlu olduğunu iletti. Kasko yapılarak kredimizi aldık. Sonra öğrendik ki; 26.071₺ karşılığında yapılan kaskonun 2.410.000₺ değerindeki aracımızın kaza anında karşıladığı maksimum miktar 100.000₺ imiş. Yine öğrendik ki o dönemde kasko yaptırmadan da kredi alınabiliyormuş. Ve biz kaskomuz iptal edilmeden başka bir kasko firmasıyla anlaşamıyoruz. Kasko firmasıyla görüştük, banka iptal edebiliyor dedi. Banka müdürü Y**** K**** M***** ile görüştük. İptali için dilekçe yazmamızı ve bunu kasko firmasına ileteceğini iletti. Dilekçemizi kendisine mail ile gönderdik. Ne mailimize döndü, ne de kaskomuz iptal edildi. Banka müdürü ve çalışanı prim alacak diye kaza yaşadığım zaman cebimden para ödemek istemiyorum. Kasko firması da, banka müdürü de iptal edilebilir olduğunu iletti. Daha fazla mağdur olmadan kaskonun iptalini istiyorum."
Tırnak içerisinde yazmış olduğum yazıyı ilkokul seviyesindeki bir çocuk bile anlayabilir. Ancak bana 3 kez ekte bulunan metin iletilmiştir. 2 kez Ziraat Bankası'dan, 1 kez de CİMER'den şikayet kaydı açtım. Ziraat Bankası'nın yetkilileri ya okuduğunu anlamıyor ya da bilerek anlamak istemiyor. Bu şahıslar prim kazanmak uğruna beni yanlış yönlendirdi. Yanlışlarından dönmeleri için Üsküdar Şubesi banka müdürü ile görüşmemize rağmen personelini savundu ve yaşanan durumun normal olduğunu iletti. Bizim ısrarımızla bizden iptali için dilekçe istedi. Dilekçeyi mail ile kendisine ilettik. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi hiçbir geri dönüş olmadı. Hadi banka müdürü prim almak için bize uygun davranmadı diyelim. Koskoca Ziraat Bankası yetkilileri ne işe yarıyor? 31.07.2023 tarihinden beri uğraşıyorum. Daha kaç kere başvuracağım? Biz adaleti nerede arayacağız? Kime güveneceğiz? İki gün sonra ben bir kaza yapsam ve kaskom olmasına rağmen cebimden para çıksa o zaman ne olacak? Hakkımızı nasıl geri alabiliriz? Daha ne yapmamız gerekiyor?
Ekte Üsküdar Şube müdürüne attığımız mailimizi, dilekçemizi ve Ziraat Bankası'ndan gelen cevabı bırakıyorum. Umuyorum ki sorumluluk sahibi ve vicdanlı bir personeliniz bu durumu değerlendirir.

21 Kasım 2023 12:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 20:48
Ziraat Bankası Banka Personeli Ve Müdürü Prim Kazanacak Diye Mağdur Edildik!
Enes sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 20:27
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 16:30
Murat sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2023 15:39
"Müşteri Temsilcisi Ersin Bey konu hakkında gayet aydınlatıcı ve yönlendirici bilgi verdiği için teşekkür ederim."
Yt Yy sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 23:35
Ziraat Bankası Kategorileri