08 Mart 2024 20:30

Yapı ve Kredi Bankası'na ait Wada Şans Yarışması tam bir fiyasko. İnsanların zamanını alıp umut verme hakkınız yok. İşten güçten yorgun argın gelip yarışmanıza katıldım ve tüm soruları bildiğim halde birden 'katılım maksimum sayıya ulaştı' denilerek yarışma dışına atıldım. Bu ne biçim düzen, bu ne biçim sistem böyle? Tamamen haksızlık. Yapı Kredi ile çalışmayı bırakacağım; ne kredi kartı bonusu var ne de ek avantaj.

Mahperi
Mahperi

Aynı olay her akşam yarışmaya katıldığımda benim de başıma geliyor... Tüm soruları doğru cevapladığım halde sürekli yarışma dışına atılıyorum... Bu durum vatandaşı oyalamaktan başka bir şey değil... Yetkililer gerekli incelemeyi başlatmalılar. Ayrıca word mobilin tüm kampanyalarına katıldığım halde ve kart ile yüksek miktarda harcama yapmama rağmen hiçbir puan eklenmiyor, müşteri hizmetlerini ve bankayı aradım, sorun çözülmüyor. Banka'da bir işim olduğunda çok uzun süre bekletiyorlar, banka müşterisi olunca ayrıcalıklı numara vermiyor, yardımcı olmuyorlar. Yapı Kredi beni de sürekli hayal kırıklığına uğratıyor, ilk fırsatta bu bankadan ayrılacağım.

Hülya
Hülya

Kesinlikle. Hiçbir avantajı yok artık yapı kredinin. Diğer bankaların bonusları hatta faizleri daha fazla.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 20:35
Yapı Kredi Bankası İnsanların Aklı İle Dalga Geçmeyin

09 Temmuz 2025 18:36
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 20:36

Yapı Kredi Bankası Kategorileri