16 Aralık 2023 22:51

Yapı Kredi Bankası World mobil uygulaması üzerinden kampanyalara katılıyorum. Aralık başında yurt dışı postlarda harcama seklinde kampanya yapıldı ve bilgilendirme kısmında yurt dışı pos cihazlarından yapılacak her 20000 TL alışverişe 1000 TL World puan kampanyası yapıldı. Alışverişlerimi yaptım ancak uygulama üzerinde harcama yaptığıma dair bir ilerleme görünmedi. İtirazımı yaptığımda kampanyanın zaten tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerli olacağı seklinde bir açıklama aldım. Diğer tüm kampanyalarda özellikle tek seferde yapılan harcama olarak belirtilmesine rağmen bu kampanyada olmadığını belirttim. Elimde kampanya koşulları değişmeden alınmış ekran görüntüsü de var. 11 aralıkta kampanya değiştirilerek tek seferde yapılan alışverişler ibaresi getirildi. Müşteri temsilcisine madem tek seferde geçerli ibaresi niye getirildi deyince tatmin edici bir cevap da alamadım. Ben bu süreçte puan uygulamasını da düşünerek epey alışveriş yapmıştım. Puanlarım yüklenmedi, kampanyanın ortasında koşulları değiştirilince mağdur oldum. Aynı dönemde farklı bankaların yine yurt dışı kampanyaları da bulunuyordu. Yapı Kredi kampanyası daha avantajlı olduğu için seçmiştim zarara uğradım.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 20:18
Hande sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 18:16
Yapı Kredi Bankası Kampanya Puanı Hayal Kırıklığı!
Yapı Kredi Bankası Kampanya Puanı Hayal Kırıklığı!
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kampanya Koşulları Dışında Puanım Yüklenmedi

04 Kasım 2025 14:50
yapi-kredi-bankasi-kampanya-kosullari-disinda-puanim-yuklenmedi-2.jpg
yapi-kredi-bankasi-kampanya-kosullari-disinda-puanim-yuklenmedi-1.jpg

21 Haziran 2023 22:51
Yapı Kredi Bankası Tl Card Kampanya
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 02:27

Yapı Kredi Bankası Kategorileri