Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi İnternet Bankacılığına Girişimi Kafasına Göre Engelledi

Yapı Kredi İnternet Bankacılığına Girişimi Kafasına Göre Engelledi
22 Mayıs 2024 17:12

Hesabıma para transferi birkaç kez geldiği için Yapı Kredi, kendi kararıyla internet bankacılığına girişimi engelledi ve şu an hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Şubeye gitmem gerektiği söyleniyor; ancak şubeye gittiğimde 'E-posta gönderdik, yapabileceğimiz bir şey yok' deniliyor. Böyle bir durumla hayatımda ilk kez karşılaşıyorum. Sürekli bankalarla çalışmaktayım. İnternet üzerinden kredi kartım ile sürekli alışveriş yapıyorum ve bu harcamaları göremiyorum. Kredi kartı borcumu ödemem gerekiyor ama internet bankacılığına giriş yapamadığım için borcumu göremiyorum. Sonuçta hesabıma gelen para yasa dışı değil; arkadaşımın, eşimin, dostumun gönderdiği paralar bunlar. Ancak hesabım hiçbir açıklama yapılmadan kapatılıyor. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde kartlarımı ve kredi kartımı iptal ettireceğim ve çevreme de tavsiye etmeyeceğim. Yıllardır Yapı Kredi bankasıyla çalışıyorum ve ilk kez böyle bir problemle karşılaşıyorum. Amacım markayı kötülemek değil; ancak hesabımın sorgusuz sualsiz kapatılması kabul edilemez. Şube de, müşteri hizmetleri de sorunuma çözüm bulamıyor. Yardım ve destek talep ediyorum.

Yapı Kredi Mobil Bankacılıkta Transfer Ve Erişim Sorunları

14 Aralık 2024 03:36

31 Temmuz 2023 16:22
Merthan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 02:12
Meriç sonuçtan memnun değil