Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kapalı Olan Kredi Kartıma Borç Çıkarıyor?

07 Mayıs 2024 14:38

Yapı Kredi Bankası'na ait kredi kartımın tüm borcunu ödeyip müşteri temsilcisini arayarak başka bir borcum kalıp kalmadığını teyit ettirdikten sonra tamamını ödedikten sonra kartımı kapattırmıştım. Ancak bugün bana önceki döneme ait Türk Lirası hesap özeti borcu olarak 510,87 TL'lik bir borç çıkarıldığını ve kredi kartımın hâlâ iptal edilmediğini gördüm. Hesaptan silinmemiş. Bu durumdan dolayı şikayetçi olduğumu belirtmek isterim. Gerekirse görüşme kayıtlarımın incelenmesini talep edebilirim. Bana 'Artık başka hiçbir borcunuz kalmadı, tüm borç ödendi.' denmişti. Tüm borçlarımı zamanında ve gününü geçirmeden ödediğim halde neden bana farklı tutarlarda borçlar çıkarıldığını anlamıyorum.

08 Mayıs 2024 11:04

Sorunum çözülmedi zaten böyle bir firmadan da sorun çözmeyi beklemezdim, Kredi kartım halen kapatılmadı parayı ödemek zorunda kaldım şu an yeni borçlar çıkacak mı acaba tekrar faiz gelecek mi acaba diye bekliyorum.

08 Mayıs 2024 11:18

Kendileriyle şimdi tekrar görüştüm kredi kartından çıkan borcu sürekli şu an için söylüyorlar ben tamamını görmek istiyorum dediğimde bana tamamını biz de göremiyoruz ekstra kesim tarihlerini beklemeniz lazım diyorlar

Billur sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 14:14
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 06:30

Yapı Kredi Bankası Kategorileri