Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi ATM'leri Döviz/eur/usd Yatırma İşlemi Gerçekleştirmiyor

10 Ekim 2023 21:33

8 Ekim'den beri, 7 farklı Yapı Kredi ATM'sinden EUR hesabıma para yatırmaya çalışıyorum ve ATM'ler EUR banknotları kabul etmiyor.

20 farklı banknot denedim, bu banknotları farklı banka ATM'lerinde test ettim, hepsi banknotları kabul ediyor, Yapı Kredi kabul etmiyor.

Müşteri hizmetlerini aradım ve derdimi gayet güzel anlatmama rağmen, müşteri hizmetlerini aradığımda bana elimdeki banknotlarda sorun olduğunu söyleyip durdular.

Böyle bir durum olmadığını test ederek de kendim görmüş oldum. Yapı Kredi şubelerinde bir elin parmağı kadar personel çalışmadığı için bu işlem için şubeye gitmem benim 2 saatimi yiyecek.

Garanti, Akbank, TEB, ve QNB Finansbank bankalarındaki hesaplarıma sorunsuz olarak EUR yatırma işlemi gerçekleştirebilirken, Yapı Kredi Bankası ATM'lerinde neden işlem yapamıyorum acaba?

12 Ekim 2023 03:18

Yapı Kredi ATM'lerinin kabul etmediği EUR banknotlarını bugün Maltepe, İstanbul'da bulunan bir Garanti Bankası ATM'sinden Garanti'deki EUR hesabıma yatırdım. 5 gün oldu, Yapı Kredi ATM'leri hala EUR kabul etmiyor, bu süreçte de müşteri hizmetleri bana "ATM'lerin döviz hazneleri dolmuştur, elinizdeki banknotlar sorunludur" tarzı içi bomboş cevaplar vermeye devam etti. Bir Allah'ın kulu, sorunumu oturup detaylı inceleyip bana akıllıca cevap vermedi. Müşteriyi saf yerine koyan çalışanlarınıza buradan saygılarımı iletiyorum. Bir de beni şubelerine çağırıyorlar, ya ben sizin şubenize gelip neden 2 saat sıra bekleyeyim? Size ATM'leriniz bozuk diyorum, hala suçu bende aramaya çalışıyorsunuz, ben şubenize gelirsem, bankanızda bulunan bütün hesaplarımı kapatmaya gelirim. Bir hafta içerisinde bu sorunumla yapıcı bir şekilde ilgilenmezseniz hiç üşenmeyerek tüm hesaplarımı kapatıp bankanızı bir daha kullanmayacağım.

12 Ekim 2023 17:05

Sonunda konuya hakim bir şekilde yardımcı olmaya çalışan bir Yapı Kredi çalışanı ile görüşebildim. Kendisi İstanbul genelinde hemen hemen tüm ATM'lerin döviz yatırma işlemlerine kapatıldığınız ve bunun bir bakım çalışması olduğunu söyledi. Şu an Yapı Kredi ATM'leri sadece 10 USD ve EUR'luk banknotları kabul ediyormuş. Şikayet Var üzerinde bu konu ile ilgili 2 hafta önce de bir şikayet oluşturulmuş yani 2 haftadır Yapı Kredi "bakım" sebebi ile ATM'lerini döviz yatırma işlemlerini kapatmış durumda. Bu bakımın 2 haftadır sürüyor olması bence ayrı bir skandal, bakımın ne zaman biteceğini sorduğumda maalesef yanıt alamadım. Yapı Kredi ATM'leri ne zaman tekrardan döviz işlemlerine açılacak?

21 Kasım 2023 12:05
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi ATM'lerinde Döviz Yatırma Sorunu Mağduriyet Yaratıyor

24 Nisan 2025 11:58
Cavit sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 18:12
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 01:41
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 18:09

Yapı Kredi Bankası Kategorileri