Watsons Yanlış Ürün Gönderimi Ve Para İadesi Yapmama

22 Ağustos 2023 09:46818

31.07.2023 tarihinde verdiğim Revolution marka 2 adet makyaj malzemeleri siparişimi Cevahir AVM 'ye Urban Şampuan olarak göndermiş Watsons.
İlgili yanlış kargonun görsellerini daha önce talep üzere e-posta olarak iletmiştim.
Bana kargonun iade gönderilmesini söylediler, fakat AVM mağaza çalışanları yanlış kargo iadelerini sadece mağazadan kendilerinin yapabildiğini, müşteriye veremediklerini söylediler (bu da ayrı bir saçmalık, gereksiz iş yükü onlar için)
12.07.2023 tarihinde ekte görseli yer alan kargo üzerindeki kod ile MNG Kargo'ya, Cevahir AVM 'den iade olarak gönderilmiştir.
Bu kargo 1 haftadır, aynı il içerisinde lojistik deposuna hala nasıl ulaşamıyor ve benim para iademi yapmıyorlar anlamıyorum!
İnsanlara çağrı merkezini aradıklarında yönlendirdikleri, bolca reklamını yaptığınız "destek" butonu da doğru düzgün çalışmıyor.
Çağrı merkezi çalışanları arama kayıtlarında, acil notu düşmekten öteye gitmiyor, üst birimden dönüş bekliyorlarmış. Üst birim Watsons firmasında ne işe yarıyor cidden merak ediyorum, müşterilerin sorunlarını çözemiyorsa şayet!
Üst birim çalışanları; ürün sorunsalı devam ediyor ve haddinden fazla gerilmiş durumdayım.
Konuyla ilgili kaymakamlığa da bir şikayet dilekçesi verdim. Watsons insanların parasını zimmetine geçirip işlem geciktiriyor.

22 Ağustos 2023 10:21 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Kübra G., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

22 Ağustos 2023 10:22

20 gündür aynı cevap, görüyorsunuz.

22 Ağustos 2023 12:38
Eki aç

Gelen ürün şampuan, o da patlak gelmiş.

27 Ağustos 2023 10:37

Hala sonuç bekliyoruz. 1 aya 4 gün kaldı.

27 Ağustos 2023 10:38

Watsons müşteri hizmetlerinin bir işe yaradığı yok. Para iademi yapmıyorlar.

Watsons Mı Aman Allahım Pişmanlıktır

Melek
Melek
7 Ağustos 2023 16:23439

Watsons tan 07/07/2023 tarihinde 704,75 TL lik sipariş oluşturmama karşılık 1 aydır elime ürünlerim ulaşmadı. Ürünler el...

1 Destek

Watsons Türkiye Sipariş İptali

Emine
Emine
14 Kasım 2023 22:48800

"Arayan yetkiliye teşekkür ederim. Çok kibardı ve en azından özür diledi."

İade Edilen Siparişimin Ücreti Haftalardır Yatırılmadı

Şevval
Şevval
27 Ağustos 2025 01:09219

"Hemen ilgilendiler teşekkürler"

Watsons Ürün Ücret İadesi Sorunu

Ebru
28 Aralık 2023 10:14535

Watsons uygulamasından 6 kasımda verdiğim sipariş bana ulaştığında kargo paketinden aldığım şampuan çıkmadı. Durumu heme...

Watsons'ın Hepsijet Aracılığıyla Kapanan Şubeye Kargo Göndermesi

Dilara
Dilara
15 Kasım 2023 14:481.351

Watsons online alışveriş sitesinden 1 Kasım 2023 tarihinde alışveriş yaptım. Mağazadan al seçeneğine tıkladım. Evime en ...

Tümünü Gör
Ankamall Watsons'da İçinde Ürün Olmayan Kutuya Para Verdik

AnkamallWatsons'da İçinde Ürün Olmayan Kutuya Para Verdik

Watsons Hatalı Ürün Satışı

Watsons HatalıÜrün Satışı

Gül
Watsons Derhal Dönüş Bu Nasıl Kurumsallık?

Watsons DerhalDönüş Bu Nasıl Kurumsallık?

Melis
Watsons Personeli Yanılttı!

Watsons PersoneliYanılttı!

Elif
Watsons Yüz Yıkama Jeli Alerji Yaptı!

Watsons YüzYıkama Jeli Alerji Yaptı!

Merve
Watsons Şampuan İadesi!