Kübra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 09:46

31.07.2023 tarihinde verdiğim Revolution marka 2 adet makyaj malzemeleri siparişimi Cevahir AVM 'ye Urban Şampuan olarak göndermiş Watsons.
İlgili yanlış kargonun görsellerini daha önce talep üzere e-posta olarak iletmiştim.
Bana kargonun iade gönderilmesini söylediler, fakat AVM mağaza çalışanları yanlış kargo iadelerini sadece mağazadan kendilerinin yapabildiğini, müşteriye veremediklerini söylediler (bu da ayrı bir saçmalık, gereksiz iş yükü onlar için)
12.07.2023 tarihinde ekte görseli yer alan kargo üzerindeki kod ile MNG Kargo'ya, Cevahir AVM 'den iade olarak gönderilmiştir.
Bu kargo 1 haftadır, aynı il içerisinde lojistik deposuna hala nasıl ulaşamıyor ve benim para iademi yapmıyorlar anlamıyorum!
İnsanlara çağrı merkezini aradıklarında yönlendirdikleri, bolca reklamını yaptığınız "destek" butonu da doğru düzgün çalışmıyor.
Çağrı merkezi çalışanları arama kayıtlarında, acil notu düşmekten öteye gitmiyor, üst birimden dönüş bekliyorlarmış. Üst birim Watsons firmasında ne işe yarıyor cidden merak ediyorum, müşterilerin sorunlarını çözemiyorsa şayet!
Üst birim çalışanları; ürün sorunsalı devam ediyor ve haddinden fazla gerilmiş durumdayım.
Konuyla ilgili kaymakamlığa da bir şikayet dilekçesi verdim. Watsons insanların parasını zimmetine geçirip işlem geciktiriyor.

watsons-yanlis-urun-gonderimi-ve-para-iadesi-yapmama-1.pdf
22 Ağustos 2023 10:21 (Şikayetten 34 dakika sonra)
22 Ağustos 2023 10:22

20 gündür aynı cevap, görüyorsunuz.

22 Ağustos 2023 12:38
Watsons Yanlış Ürün Gönderimi Ve Para İadesi Yapmama

Gelen ürün şampuan, o da patlak gelmiş.

27 Ağustos 2023 10:37

Hala sonuç bekliyoruz. 1 aya 4 gün kaldı.

27 Ağustos 2023 10:38

Watsons müşteri hizmetlerinin bir işe yaradığı yok. Para iademi yapmıyorlar.

Melek
07 Ağustos 2023 16:23
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
14 Kasım 2023 22:48
"Arayan yetkiliye teşekkür ederim. Çok kibardı ve en azından özür diledi."
Şevval sonuçtan çok memnun

Şevval
27 Ağustos 2025 01:09
"Hemen ilgilendiler teşekkürler"
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 10:14

Dilara