Watsons Rings AVM Sancaktepe İstanbul Sorun Odaklı

Muhammet
21 Mart 2024 15:54

İstanbul Sancaktepe Rings AVM'de bulunan Watsons mağazasından 21.03.2024 tarihinde, saat 14:30-15:10 arasında alışveriş yaptım. Kasada işlemler yapılırken e-fatura talep ettim. Bana baştan söylemem gerektiği, bu yüzden e-fatura düzenlenemeyeceği ve yerine fiş verileceği söylendi. Kabul ettim ve alışverişimi tamamladım. Mağazadan çıktıktan hemen sonra bir ürünü yanlış aldığımı fark ettim. Mağazaya geri döndüm ve değişim talep ettim. Benden fişi ve kredi kartımı istediler; ikisini de verdim. Daha sonra isminin f*** olduğunu ve mağaza müdür yardımcısı olduğunu belirten bir görevli, iadeyi kredi kartına yapamayacaklarını, nakit olarak iade edebileceklerini ve ödeme fişinin aslını alıp bana veremeyeceklerini ifade etti. Nakit iade konusunda bir sorunum olmadığını, ancak fişin müşteri nüshası olduğunu ve bana ait olduğunu, dolayısıyla almak istediğimi belirttiğimde, görevli saygısız tavırlarla ve ısrarla bunun mümkün olmadığını tekrarladı. İşlemlerimi gerçekleştirdi ve fişin aslını bana verdi. 'Biraz önce veremem demiştiniz ama verebiliyormuşsunuz, neden insanları yoruyorsunuz? ' dediğimde, yine saygısız tutumunu sürdürdü. İsmini sorduğumda ise saygısızca isminin f*** olduğunu ve dilediğim yere şikayet edebileceğimi söyledi. Vaktim olmadığı için ürünleri iade edemedim, aksi takdirde tüm alışverişi iade edecektim. Watsons gibi kurumsal olduğunu iddia eden bir firmanın, sokak jargonuyla konuşan ve işlemlerden bihaber personellerle çalışarak kalitesini düşürdüğünü ve bahsi geçen personel hakkında gerekli aksiyonların alınıp alınmayacağını merak ederek bu şikayeti yazıyorum.

21 Mart 2024 15:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Pcnks S. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

31 Aralık 2024 16:40

Pinar
21 Temmuz 2023 11:01
Tülin sonuçtan çok memnun

Tülin
11 Şubat 2024 18:49
"Bilgilendirme için arayarak yardımcı olan Dilara hanıma teşekkür ediyorum."

14 Ağustos 2025 21:41
Mina sonuçtan memnun değil