Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur
06 Ağustos 2023 22:46

Watsons'tan serum ve saç maskesi aldım. İndirimde oldukları için uygun fiyata aldım. Daha sonra kargoya verildi. Aynı gün hatta çok şaşırdım. Neyse dedim birkaç güne gelir. Sonrasında Sendeo diye bir markaya verildi. Hayatımda ilk defa duydum böyle bir kargo firması olduğunu. Kargom dağıtıma çıktığı mesajı geldi ama o gün teslim edilmedi. Daha sonra birkaç gün bekledim yine gelmedi. Sonra bir baktım iade ediyorlar. Ne beni aradılar ne de adresime geldiler ve benim iznim olmadan kargomu iadeye yollamışlar. Watsons müşteri hizmetlerini aradığımda bana para iadesi yapılacağını söylediler. Ben o siparişte puanımı kullandım, indirimden yararlandım. Parayı iade etseniz ne olur! Parayı da 7-14 gün içerisinde iade edeceklerini söylediler. Allah aşkına benimle dalga mı geçiyorsunuz siz hiç vermeyin sizde kalsın. Hem rezil ettiniz hem de hala mağdur ediyorsunuz.

17 Ağustos 2023 09:26

Watsons şirketi 4 ağustostan beri hala ücret iadesini yapamadı yani müşteri memnuniyeti bir şirket için bu kadar önemli değil anladığım kadarıyla 7-14 gün deyip bu kadar mağduriyetin üzerine 14. Günün sonunda iade edecekler herhalde. Yani. Benlik bir durum olsa eyvallah ama kendi sorunları ya ben birkaç ürün sipariş ettim kargomu bana getiremeden daha doğrusu getirmeden iade ettiler benim bilgim dışında bir de üstüne böyle bir rezillik ne diyebilirim ki. Sizde bu kadarlık bir şirketsiniz müşterisini bu kadar takmayan bir şirket daha görmedim para iademi yapın yoksa sizi her gün şikayet edeceğim

Ek
13 Ağustos 2023 08:45

Daha öncesinde kargomu iade ettiklerini yazmıştım şimdi de ücret iademi yapmıyorlar ben anlamıyorum sizi bir yerlere şikayet etmeden sizde işler ilerlemiyor mu illa şikayet mi edeyim bundan mı anlıyorsunuz Watsons markası kargomu iade edip beni mağdur ettiği yetmiyormuş gibi 7 gündür ücret iademi de yapmıyor müşteri hizmetlerini aradığımda bana işlemlerin ücret iadesi işlemlerinin 5 Ağustos'ta başladığı söyledi bu kadar mı zor müşteri memnuniyeti hiçbir tarafınızda değil herhalde paramı yatırana kadar sizi şikayet edeceğim beni boşunu arayıp rahatsız etmeyin. Açmayacağım sizin boş laflarınıza karnım tok.

Ek
07 Ağustos 2023 09:08 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Esranur O., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

Sevtap

Watsons Siparişim Dağıtıma Çıkmadan İade Edildi
Melda sonuçtan çok memnun

Melda
13 Kasım 2023 10:20
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Watsons Kategorileri