Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Yanlış Ürün Gönderimi Ve Bir Çözüme Ulaşmış Olması

02 Şubat 2024 21:07
02 Şubat 2024 15:10

Yanlış ürün gönderilmiş ben yağlı cilter için Sebamed siparişi verdim bana gönderdikleri ürün kuru ciltler için. Mağazadan iade için gittim online olduğu için iade yapmıyorlar. Üstelik ürünü iki defa sipariş ettim. 2 ayrı kargo şeklinde geldi her iki ürün de kuru ciltler için geldi. Şaka gibi ellerinize olan ürünleri gönderdiğinizi düşünüyorum açıkçası. Artı kargo için iade işlemlerini başlatmak istedim bunun için bana gelen ürünün görselini istediler. Hem yanlış gönderiyorsunuz hem de ispat istiyorsunuz müşteriden. Şaka gibi. Destek ekibi diye bir kanalları var oradan ilettik bekliyoruz. Bilseydim online almazdım. 2 gündür bununla uğraşıyoruz. Üstelik appteki ürün görseli yağlı cilter için. Bana müşteri hizmetleri barkod doğru size gelen ürün doğru diye beni ikna etmeye çalışması şaka mı? Sitedeki görsel yağlı ciltler için siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diye sormak istedim. Buradan bir çözüme ulaşmazsa sosyal medya üzerinden şikayetimi yapacağım

02 Şubat 2024 21:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Nesrin Ç., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Saat 09:00-22:00 arasında bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

05 Şubat 2024 15:42

Watsons beni şikayetim var yazdıktan 15 dakika sonra aradı iade için bana iki ayrı kod verdiler bir de müşteri numarası verdiler. Pazartesi günü iade için MNG Kargo'ya gittiğimde kodlarını aktif olmadığını öğrendim tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Kodların 1 saat sonra aktif olacağını söylediler. Yaklaşık 2:30 3 saat sonra tekrar gittim kodlar yine aktif değildi. Dolayısıyla ürünlerimi iade edemedim. Tüketici heyetine başvuracağım. Anladım ki ürünleri geri almak istemiyorlar. Ki benim sipariş etmediğim ürünü gönderdikleri için iade istiyorum. Gerekenleri başka yollardan devam edeceğim. Watsons pişmanlıktır.

08 Şubat 2024 08:44

Üstünden bir hafta geçti kargo için iade kodları verdiler. Pazartesi iade için kargo ya gittim. İade kodları aktif değil dedi kargo. Müşteri hizmetlerini aradım 1 saat sonra aktifleşecek dendi. 2 saat sonra tekrar gittim. Yine kodların aktif olmadığını öğrendim. Dün müşteri hizmetleri beni aradı kodlar aktif dendi bir de 100 TL alışveriş çeki verdiler. Yine gittim yine aktif değil. O 100 TL yi ben size vereyim bu nasıl bir terbiyesizliktir aklım almıyor. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Pes edeceğimi düşünüyor olabilirsiniz. Ama ben sizinle uğraşacağım.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Online Siparişim Teslim Edilmedi Ve Destek Yanıtı Gelmedi

Cihan
31 Mart 11:18
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Siparişinde Eksik Ürün Ve Tamamlanmayan İade

Sinem
07 Nisan 02:55
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
07 Kasım 2025 12:03
Patlak Ürünler, Ulaşılmaz Destek: Mağduriyetim Çözümsüz Kaldı

Siparişim Sessizce İade Edildi, Bilgilendirme Ve Destek Yok!

Eylül
06 Kasım 2025 18:45