Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 01:29

0017562715 hesap numarası olan ev internetim 24.07.2024 tarihinde bitti. Taahhütsüz Devam Kampanyası Fiber-v1 35 Mbps olarak devam etmiş. Fatura olarak da 152,36 ödüyordum. Sözleşme bittikten sonra Web'ten Evde Fiber 100(0018471665) aldım. İlk 3 ay ücretsiz sonra ki 9ay 475 TL olarak anlaştık. Bayi ve telefonda ki bayan taahhütsüz olan iptal edildi. Yenisini kullanabilirsin dediler. Modemi takmaya gelen beyefendi bile hayırlı olsun deyip gitti. 152 TL öderken 875 TL ödemeye başladım. Meğer önce ki abone iptal edilmemiş. İptal başvurusu yaptık. Başvurduğum iptal ettirdiğim abonenin fazla fazla ödeme yaptım. Vodafone lütfen abonelik incelensin kullandığımız internet ve alınan ücret arasında çok fark görülecektir. Fazla fatura iademi 539 *******87 Vodafone pay'a aktarılmasını veya TR57**************************25 numaralı garanti Iban numarasına (mahmut E****) aktarılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine ileteceğim.

Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla

Mahmut E****

12 Kasım 2024 01:39 (Şikayetten 9 dakika sonra)
15 Kasım 2024 15:02

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Mehmet sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2024 16:37
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 19:27
Vodafone Fiber İnternet: Fatura Ve Hizmet Sorunlarıyla Zorlu Süreç

03 Ekim 2023 14:28
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2025 16:08
"Çözüm merkezi çalışanına teşekkür ederim ilgisinden dolayı keşke kendisine gelmeden çözebilseydik durumu."
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Tarife Ve Cayma Bedeli Sözünün Tutulmaması Sonucu Mağduriyet

07 Temmuz 2025 12:36