İsmail sonuçtan memnun değil

Vodafone Net Vodafone Ekiplerinin Bozuk Dediği Modemi 1hafta Oldu Değiştirmiyor

Vodafone Net Vodafone Ekiplerinin Bozuk Dediği Modemi 1hafta Oldu Değiştirmiyor
13 Eylül 2024 19:08

Vodafone ev interneti abonesiyim. Geçen hafta cuma gününden beri internet bağlantı sorunları yaşadığımı Vodafone'a Tobi canlı destek üzerinden yazarak ulaşabildim çünkü Vodafone canlı destek ile konuşma imkanı oluşmuyor, sistemsel olarak hangi numaradan ararsam arayayım. Eve ekipler geldi. Modem arızası olduğunu, bunu da Vodafone'a iletmemi söylediler. Ben de 5 gündür Tobi canlı desteğe günde bir kere, iki kere bile yazdım ama hala çözüm olmadı. Bazı günler 'modeminiz açık olsun' diye mesaj geldi. Ama modem zaten 3 gündür ışıkları gitti, çalışmıyor bile. Vodafone ev internetini hiç önermiyorum. Hele ki müşteri ilişkisi diye bir şey yok, canlı olarak bir muhatap bulamıyorsunuz. Canlı destekle sadece yazışabiliyorsunuz, onlar da her seferinde 'gerekli birime iletiyorum, aciliyetinizi belirtiyorum' diyor ama ne gelen var ne giden. Tam 1 haftadır internet sorunumuz çözülmedi. Artı evde 5 kişiyiz, mobil internetlerimiz kimimizin bitti, kimimizin bitiyor. Bunu da söylediğimde dün gece 10 GB internet tanımlaması yaptılar. Bir hafta boyunca 5 kişi için 10 GB gerçekten bulunmaz nimet. Fotoğraf da ekledim. Modem açık, ses geliyor ama hiçbir ışığı yanmıyor.

13 Eylül 2024 21:19 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Eylül 2024 12:23

Merhaba Vodafone yetkilisi bana bugün de bir mesaj geldi modeminizi açık tutun diye." Modem açılmıyor"Diye yazıyorum. Modemim hiçbir ışığı yanmıyor. Ses geliyor sadece. Ve bugün 8. Gün bitti. Bir modem getirip modem değişimiyle sorunumu çözmedi ekipleriniz.

16 Eylül 2024 17:53

Vodafone 12₺ indirim uygulayacakmış faturada. Sorunu çözün. Taahhüt sürem ekimde doluyor diye mi modemimi değiştirmeyip 10 gündür benim internetimi engelliyorsunuz. Bu benim arızam değil sizden kaynaklanan bir arıza. Ekipler geldiğinde modem ışıkları yanıyordu ara ara, şu an o ışıklarda gitti ekipler de gördü modemin bozuk olduğunu. Firma yetkilisi en kısa sürede sorunu çözecekti kaç Günler geçti hiçbir çözüm sunan olmadı hala araştırıyorlar

19 Eylül 2024 16:47

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 17:07

Sorunum uzun bir sure sonra da olsa çözüldü. Teşekkür ederim

23 Eylül 2024 23:05

Vodafone da Modem değiştirdiler sorun çözülmüştü. Bugün de modem de kırmızı ışık yanıyor. Tobi'ye yazdım ama tobi iletişimi kopuyor bu seferde tekrar deneyiniz diyor ve ben arıza kaydı oluşturamıyorum

05 Temmuz 2025 09:17
Vodafone Ev İnternetinde Arıza Ve Müşteri Temsilcisine Ulaşamama Sorunu
vodafone-ev-internetinde-ariza-ve-musteri-temsilcisine-ulasamama-sorunu-2.jpg
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone İnternet Sorunu: Çözüm Nerede?

24 Ekim 2024 19:40
Emine sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 17:34

15 Ekim 2024 03:51