Vodafone Net Ev İnterneti Bağlantı Problemi

13 Ekim 2024 16:41400
12 Ekim 2024 17:57

Ev internetimizi bağlandığı günden beri bakım var bilmem ne var diye cumartesi günü kesip pazartesi günü tekrar açıyorlar hafta sonu da teknik servis sayısı az diye gelen giden de olmuyor 30 gün fatura parası ama hafta sonu kesiyorlar bence bilinçli yapılan bir işlem

13 Ekim 2024 16:48

Evet arkadaşlar standart cumartesi kesildi halen ne teknik servis ne bir şey pazartesi açılır hafta sonu kapalı internet hizmetiyle Vodafone hizmetinizde her zaman 7 24 teknik destek

13 Ekim 2024 17:18 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Ekim 2024 17:24

He en kısa zamanda iletişime geçip modemi kapatın 20 saniye sonra geri açın aaaaa gelmedi mi internet tamam talebiniz oluşturduk ne güzellll pazartesi günü gelir teknik servisiniz hafta sonu kısıtlı internetinizi açmaya aylık faturasını ödediğimiz interneti hafta sonu kapatıyorsunuz ve tam fatura bedeli alıyorsunuz bu bilinçli yapılan bir işlem bence 2 3 haftadır cumartesi kapanıyor bakım var bilmem ne ayağına sonra pazartesi açıyorsunuz vermediğinizz hizmetini bedelini alıyorsunuz

21 Ekim 2024 13:35

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde bağlantı sorununuz giderilmiş, internete giriş yaptığınız tespit edilmiş ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Vodafone Net Sürekli İnternet Kesintisi İş Ve Maddi Kayıplara Yol Açıyor

11 Kasım 2025 16:51187

Yaklaşık 2 yıldır Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde Vodafone Net 50 megabit internet hizmeti kullanıyorum. Ancak bu süre ...

Vodafone Evde İnternet Sürekli Kesinti Ve Hizmet Reddi

6 Mayıs 16:46203

Uzun süredir Vodafone Evde İnternet 24 Mbps limitsiz aboneliğimde bağlantı sorunları yaşıyorum. Sık sık kopmalar ve eriş...

Tümünü Gör
Vodafone Net Ev İnterneti Sorunu!

Vodafone Net Evİnterneti Sorunu!

Nursel
Vodafone Net Ev İnterneti Mağduriyeti

Vodafone Net Evİnterneti Mağduriyeti

Vodafone Net Ev İnterneti Arızası!

Vodafone Net Evİnterneti Arızası!

Muhammed
Vodafone Net İnternet Kesintisi

Vodafone Netİnternet Kesintisi

Harun
Vodafone Net Müşteri Hizmetine Ulaşamıyorum Adıma Hat Açılmış!

Vodafone NetMüşteri Hizmetine Ulaşamıyorum Adıma Hat Açılmış!

Yeliz

Öne ÇıkanKonular