Muhammet sonuçtan çok memnun

Vodafone Fiber Bağlantımdaki Yüksek Ping Dalgalanması

11 Haziran 2024 23:40
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler umarım sorunu tekrar yaşamam”

Öncelikle Vodafone fiber kullanıyorum ve internette ping dalgalanması yaşıyorum. Uzun süredir bilgisayarlarla haşır neşir bir insanım ve bu konularda oldukça bilgi sahibiyim. Apex Legends oynuyorum ve bağlantı problemlerinden dolayı bazen sunucuyla bağlantım kesiliyor ve Code:Leaf adında bir bağlantı hatası alıyorum. Sadece Apex Legends oynarken değil, aynı zamanda Counter-Strike 2 oynarken de gecikme dolayısıyla oyunda geri atmalar veya bağlantı dolayısıyla FPS düşüşleri yaşıyorum. Sorunlarım burada da bitmiyor. İnternetimi test etmek için Speedtest üzerinden test yapmaya kalkıyorum. Testi başlattıktan sonra internetimi ölçmesi yaklaşık 30-40 saniye sürüyor ve testte bazen sadece indirme pingim, bazen sadece yükleme pingim ve bazen de hem yükleme hem de indirme pingim dalgalanıyor. Çok rastgele olduğu için her test sırasında veya her kaydımda denk gelmiyor. Bu ping dalgalanması kimi zaman 300-500-900 gibi değerlere kadar çıkabiliyor. Zaten konuyla alakalı video da ekledim. Sorunumu n********@vodafone.com üzerinden e-posta ile dile getirdiğimde, "İletmiş olduğunuz e-posta tarafımıza ulaşmış olup belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili işleminizde internet kullanımınızda hız ve pingte sorun olmayıp, online oyunlarda ping sorunu yaşıyorsanız oyununuzun sunucu kaynaklı olduğunu belirtmek isteriz." diye şaka gibi bir cevap gönderdiler (tahminimce indirme ve yükleme değerleri normal çıktığı için). Birincisi, Apex Legends EA sunucularını kullanıyor. İkincisi, Counter-Strike 2 Steam sunucularını kullanıyor. Üçüncüsü ve oyunla alakası olmayan Speedtest sunucularında da gecikme görülüyor. Neden sorunu kabul edip çözmeye çalışmıyorsunuz? Aynı altyapıyı ve farklı bir operatörü kullanan yan apartmandaki arkadaşım bu oyunlarda ve Speedtest üzerinden test yaparken sıkıntı yaşamıyorken ben neden yaşıyorum? Gerçekten yetkili biri sorunu daha detaylı görmek isterse bol bol video atarım, ekran da açarım sıkıntı yok.

25 Haziran 2024 12:06 (Şikayetten 13 gün sonra)
27 Haziran 2024 15:06
27 Haziran 2024 15:21

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Muhammet
Muhammet
28 Haziran 2024 14:59

Teşekkürler umarım sorunu tekrar yaşamam

11 Aralık 2024 22:25

30 Ekim 2024 08:38
Yusuf sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 23:58
"Beni arayan müşteri temsilcisine yardımları hoşgörü ve nezaketi için teşekkür eder görevinde başarılar dilerim"
Vodafone Ev İnterneti Problemi
Mert sonuçtan memnun

26 Temmuz 2025 17:00
"Yardımcı olan müşteri hizmetlerine ve teknik servise teşekkür ediyorum."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 22:43
Vodafone Fiber İnternet Ping Sorunu Çözülmüyor