Semih sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Ev İnterneti Ve Müşteri Destek Hattı

19 Şubat 2024 20:10

Vodafone ev interneti kullanıyorum ve ev internetinden hiç verim alamıyorum, internetim çok yavaş ve hiçbir zaman stabil bir internet değil. Gün içinde kullanım yaparken internet sembolünün üstünde ünlem olmamasına rağmen internet hızında ve kullanımında büyük sorunlar yasıyorum. Hiçbir sayfa açılmıyor ve inanılmaz yavaş bir internet kullanıyorum son 2 aydır. Haftada minimum 2 kere müşteri destek hattını arayarak yardım istememe rağmen bir yardim alamadım. Evime bir ekip gönderilmedi ve sorunlar hep geçici çözümler önerilerek kapatıldı. Sonrasında kontrol ettirdiğimde ise sorunlar çözüldü olarak işaretlenmiş görünüyor. Aramalarımda her defasında speedtest yapmamı söylüyorlar ama bana testi yapmamı istedikleri sayfa dahi açılmıyor. Sayfanın açılmadığını belirttiğim zaman ise siz bu testi yapmadan bir işlem yapamıyoruz cevabi alıyorum. Yanımda uygulaması üstünden işlem yapmaya çalıştığımda da internetin yavaşlığı yüzünden bir verim alamıyorum.

19 Şubat 2024 21:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Şubat 2024 10:54

Merhaba, umarım dediğiniz gibi kısa sürede sorun çözülür

23 Şubat 2024 00:27

Şikayetimle ilgili tarafıma "inceliyoruz "mesajı atmaktan başka bir şey yapılmadı. İnternetim hala speedtest sayfasını bile açamıyor

24 Şubat 2024 14:19
27 Şubat 2024 12:57
vodafone-ev-interneti-ve-musteri-destek-hatti-1.jpg

Şikayetimin çözüldüğünü söylediniz ama maalesef sorunum hala devam ediyor. Hala internetimi kullanamıyorum

Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 22:23

05 Ekim 2025 20:22
internet-hiz-sorunu-cozulmuyor-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 10:17

28 Temmuz 2023 15:58