Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sahte İmza Ve Eksik Hizmet: Vodafone'un Wi-Fi 6 Modem Sorunu

16 Kasım 2024 01:45

07.11.2024 tarihinde Vodafone evde internet 100 Mbps hızında üyelik başvurusunda bulundum. Başvuru esnasında Vodafone bayii ile taahhüt edilen Wi-Fi 6 modem takılacağı konusunda teyitleştik. 08.11.2024 tarihinde kurulum için Teknofix şirketinden geldiler. Modemin Wi-Fi 6 olup olmadığını özellikle sordum ve son teknoloji modem deyip kurulumu apar topar yapıp gittiler. Üstelik kurulum formunu bile imzalamadım. 1-2 saat sonra bana kurulum formu resmini çekip atmışlar, imza bana ait değil. Kurulan modemin modelini kontrol ettiğimde takılan modemin Wi-Fi 5 olduğunu tespit ettim. Aynı gün 0850 542 0542 numaralı internet müşteri hizmetlerinin arayarak, durumu anlatıp Wi-Fi 6 modem takılması yönünde talep oluşturulmasını istedim. Talebin oluşturulduğunu ve 2-5 iş günü içerisinde şirketin gelip Wi-Fi 6 modem ile değiştireceği bilgisi verildi. Ancak ne arayan var ne gelen. 14.11.2024 tarihinde son durumu öğrenmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda, kaydın bulunduğunu, acil olarak iletişime geçilmesi için yeniden not bırakıldığı tarafıma iletildi. Bugün 16.11.2024 ve hala arayan soran yok. Sahte imzalarla verilen taahhütler yerine getirilmediği gibi soruna çözüm bulma girişimine bile girmeyerek oyalamaktadırlar. Pazartesi gününe kadar gelişme olmadığı takdirde verilen taahhütler yerine getirilmediği için cayma hakkımı kullanarak aboneliği iptal ettireceğim. Verdiği sözü tutmayan, taahhütlerini yerine getiremeyen ve işe yaramayan bir müşteri temsilcisi olan bir şirketle çalışmak istemiyorum.

16 Kasım 2024 04:08 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Kasım 2024 12:25

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Hasan
Hasan
21 Kasım 2024 14:12

İnsanları bilgilendirme amaçlı sonucu yazıyorum. Kendi müşteri temsilcilerine yaptığım başvurulara 1 hafta cevap vermeyen Vodafone şirketi, Şikayetvar sitesine yazdığım şikayetim sonucu beni aradı. Verdikleri ilk cevap, "Vodafone altyapısı olan yerlerde Wi-Fi 6 modem desteği olmadığı, Türk Telekom alt yapası olan yerlerde Wi-Fi 6 modem desteği olduğu, dolayısıyla evimde Vodafone altyapısı olduğu için bana Wi-Fi 6 modem veremeyecekleri"ni beyan ettiler. “Madem kendi altyapınızda Wi-Fi 6 modem desteği yok, neden insanlara böyle yanıltıcı taahhüt veriyorsunuz” diye sorduğumda “gerekli düzenlemeleri yapacağız” gibi baştan savma bir cevap aldım. İnsana sorarlar bu zamana kadar aklınız neredeydi diye. İnternet sitelerinde bundan hiç bahsetmeyen ve 100 Mbps hıza Wi-Fi 6 modem taahhüt eden Vodafone şirketi, tüm gerçekleri siz başvuru yaptıktan sonra anlatıyorlar. Bunu başvuru yaptığım Vodafone bayii de bilmiyor, kendi müşteri temsilcileri de bilmiyor. Çünkü Vodafone müşteri hizmetlerindekiler bana yeni modem takılması yönünde hep kayıt oluşturmuşlardı. İşin özü Vodafone fiber altyapısı var ise evinizde Wi-Fi 6 modem kullanamıyormuşsunuz. Fiber Altyapı Vodafone olduğu için diğer şirketler de hizmet veremiyor. Ben taahhüdümü Wi-Fi 6 modem üzerine yaptığımı, bu fiyatla Wi-Fi 5 modem ile bu şartları kabul etmediğimi belirttiğimde, mağduriyetimin giderilmesi maksadıyla kampanya fiyatlarında iyileştirme yapma teklif edildi. 21.11.2024 tarihinde yeni fiyatlandırma ile anlaşma sağlandı.

Barış
Barış

Hocam size yalan söylemişler. Müşteriyi vazgeçirmek için bin dereden su getirip türlü yalanlar söylüyorlar. Verdikleri modemler hep sıkıntılı. Bu durumun farkında oldukları için insanları oyalayıp idare ediyorlar.

Vodafone'un Taahhüt Edilen Wi-Fi 6 Modemi Sağlamaması

12 Aralık 2024 20:22
Vodafone'un Taahhüt Edilen Wi-Fi 6 Modemi Sağlamaması
Hasan sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2024 14:17
"Şikayetvar.com' a teşekkürlerimi sunuyorum. Sizin aracılığınız ile Vodafone Net firması sorunumu çözdü."
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 11:39

Vodafone Net Kategorileri