21 Aralık 2023 22:04

TV+ Android TV box da açılmıyor. 105 numaralı hata kodunu veriyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim, TV açtım kapattım. Vb. Her türlü işlemi yaptım ama sorunu çözemedim.

Mi box 3 4K kullanıyorum. Android sürümüm 9

normalde çalışıyordu, hem mi box hem de TV+ güncelleme yaptı, 2 sinden birinden uygulama çalışmamaya başladı.

Müşteri hizmetleri zaten yok, teknik destek için verilen numaradan hiçbir yere ulaşılamıyor. Sadece reklam yapılıyor.
Sorunun çözülmesi için ne yapmak gerekiyor. Acil sorunun çözülmesini talep ediyorum.

21 Aralık 2023 22:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

Serhat
Serhat
22 Aralık 2023 10:59

Diğer kullanıcılara bilgi vermek amacı ile yazıyorum. İlk mesai başlangıcında tarafıma ulaştılar. Teknik ekibe bilgi verdiklerini söylediler. Sorun tespiti yapıldıktan sonra tekrar ulaşacaklarını ilettiler. Geri Bildirim : Keşke çağrı merkezinin de bu kadar hızlı ve arıza kaydımı açabilecek bir şekilde olsa, illaki size ulaşabilmek için buraya yazmak mı gerekiyor?

22 Aralık 2023 11:07

Merhaba Serhat Bey, Şikayetinizle ilgili 22.12.2023 tarihinde sizi arayarak görüştük ve TV birimine ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Akın

Çözüm neymiş acaba? Bize de iletebilirmisiniz?

Akın

Bende de aynı sorun var çözümü biz de yazarsanız memnun oluruz.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

TV Plus Android TV Çalışmıyor

04 Ocak 2024 12:00
TV Plus Android TV Çalışmıyor
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Uygulaması Sürekli Kapanıyor, Sorunum Çözülmüyor

20 Temmuz 2025 23:17