Sürekli Kesilen Ethernet Bağlantısı Ve Çözüm Talebi

25 Ekim 2024 19:52

Sayın Turkcell Superonline Yetkilileri,

Haziran 2024 tarihinde başlattığım Turkcell Superonline ev interneti hizmeti ve TV+a merhaba kampanyası kapsamında verilen Turkcell TV+ kutusu ile ilgili yaşadığım bir sorunu bildirmek için yazıyorum.

Kurulum gerçekleştirildiğinden beri, modem ile TV kutusu arasındaki Ethernet kablosu bağlantısında sürekli bir sorun yaşıyorum. Kabloda bir temas problemi olduğu anlaşılıyor, zira kabloyu Elle temas ettirdiğimde bağlantı kuruluyor; ancak bu geçici bir çözüm oluyor ve sorun tekrarlıyor.

Bu durumun cihaz kaynaklı veya kablo kaynaklı bir arıza olabileceğini düşünüyorum. Müşteri hizmetlerinizi arayarak arıza kaydı oluşturmak istedim; ancak cihazın başında olmadığım için talebim reddedildi.

Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, farklı bir operatöre geçmeyi ciddi olarak değerlendireceğimi belirtmek isterim.

Sizden ricam, en kısa sürede benimle iletişime geçerek sorunun giderilmesi için gerekli teknik desteği sağlamanızdır.

25 Ekim 2024 19:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

27 Ekim 2024 10:49

Halil sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Kutusu İçin Wi-Fi Destekli Cihaz Talebime Ek Ücret Çıkarılması Ve Müşteri Ayrıcalıklarının Sunulmaması

10 Eylül 2025 11:43

15 Şubat 2024 17:41