Trendyol Collagen Life C Vitamin Çinko Selenyum'dan Memnun Kalmadım

Trendyol Collagen Life C Vitamin Çinko Selenyum'dan Memnun Kalmadım
Hülya
28 Ocak 2024 10:37

Trendyol'dan aldım ilk defa böyle bir şey aldım kullanmaz olaydım hem param gitti, hem de karın ağrısından kıvrandım. Düzensizlik yapıyor resmen dengemi bozdu bir de günde 3 tane deniyor Allah'tan 3 tane almadım. Bir daha asla almayacağım.

Gülşah
Gülşah

1 hafta önce bende aldım Trendyol'dan aldığım gün akşamı mide bulantısı ishal oldum karın ağrısından ölecektim birkaç gün belki başka şeydendir diye içtim hiç geçmedi 4üncü gün bıraktım şikayetlerim biraz iyiye gitti bugün hemen iade istedim eğer ki paramı iade etmezlerse Tüketici Hakları na bile şikayet edeceğim.

Mihriban
Mihriban

Bende aldım aynisindan. 1 tane içtim. Zehirlendim sandım. O kadar kotu etti. Bir daha internetten bu tur şeyler almamak lazım

Sercan
Sercan

Ya bende aldım aynı karın ağrısı mod düşüklüğü hasta gibi hissediyorum araştırma gereği duydum ve yorumlar şikayetler hep aynı ben eczane den X bir marka alıyordum hiç sorun yaşamadım ama 1500 liraya bunu 150 liraya aldım ve bana ders oldu

Fatma
Fatma

Şu an bende aynı şeyleri yaşıyorum migdemde çok fena kramp var ve ishal oldum

12 Ağustos 2023 13:35
Serap sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2024 15:37
"Eksik ürünlerim tedarik edilip elime ulaştı. Çözüm süreci sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerledi. Teşekkürler"

Kübra
17 Mart 2025 20:32