Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Beyanı Esas Değil Midir Trendyol?

03 Ocak 2024 16:25

Trendyol üzerinden bir butikten özel bir gün için elbise satin aldım. Ürün için 770 Tl ödedim. Ürün bana sigara kokulu gönderildiği için üzerindeki etikette yazan yikama koşullarına göre yıkadım. Fakat etiket hatalı basılmış. Ürünün siyah kumaşı siyah boya akıttı ve beyaz kısımları gri ve alacalı hale getirdi. Temsilci ile görüştüm. Durumu anlattım yikama durumunun sorun olmayacağını iade edebileceğimi söyledi ve bana iade kodu verdi. Ürün üzerine açıklama yazıp iade ettim 2 gün sonra ürün bana geri yollandı. Ve ürün yıkanmıştır tekrar satışa sunulamaz bilgisi verildi. Bunun üzerine tekrar iade kodu verildi analiz surecine alınacağı söylenildi. Fakat özel bir gün için alındığını ve acilen çözülmesini talep ettiğimde destek alamadım. Sayin Trendyol tarafıma beyanım esas alınarak dönüş yapılmasını rica ediyorum. 770 TL benim için önemli bir para. Ve cop olan bir ürüne veremem. Gerçekten bu şekilde satıcılarla çalışarak bu mağduriyetleri mi yaşatıyorsunuz herkese. Ben tüm Turkiye tarafından bilinen bir e ticaret platformunun daha hızlı ve müşteri yanlısı olabileceğini düşünüyorum.

Fatma
Fatma
15 Ocak 2024 15:42

Bugün Trendyol çözüm merkezinden 14.27 de bir hanımefendi beni aradı ve incelemenin tamamlandığını ve ürünün iadesinin yapılamayacağını tarafıma 72 saat içinde geri gönderileceği bilgisini verdi. Kabul etmediğimi söyledim böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ve bana bunu bildirmek ile mükellef olduğunu söyledi. Başka yetkili ile görüşmek istedim. En yetkili kisinin kendisi olduğunu söyledi. Akabinde kendim tekrar Trendyol'a ulaştım. Görüşme sağladığım hanımefendi bana ilk temsilcinin satıcıya ulaşmadan bana red cevabi verdiğini söyledi. Ve incelemenin devam ettiğini beklemem gerektiğini söyledi. Trendyol neye göre ürün incelemesi yapıyor. İnceleme satıcı yapıp kendi çıkarlarına göre sonuç mu buluyor. Sormak istiyorum. Yarin 21 is günü olacak ve gelen inceleme sonucunu paylaşacağım. Bakalım gerçekten müşteri yanlısı ve hakli bir inceleme sağlanıyor mu? Yoksa 21 is günü yıldırma politikasına mi maruz bırakılıyoruz.

Özge sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2024 19:56

05 Eylül 2023 00:29
Mavigül sonuçtan hiç memnun değil

Mavigül
11 Mart 2024 11:45
Trendyol Ürün İadesinde Taraflı Davranıyor, Müşteriyi Dinlemiyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
22 Mart 2024 19:10