Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Türk Havayolları Biletle İlgili Sorunları Çözmüyor

Gülşen
05 Nisan 2024 10:49

Türk hava yollarından aralık ayında aldığım biletle ilgili saat değişikliği yapıldı ve aldığım sigortalı bilet için değişim veya iade hakkı tarafıma tanındı. Sistemden yeni belirtilen saat bana uymadığı için başka bir saate değişim yapmaya çalışınca bilet yok dendi. Türk Hava Yolları uçakları Anadolu Jete geçtiği için sistem bize görünür kılmıyormuş değişimde. Sıfırdan almaya kalkınca bilet görünüyor. İptal edip alayım dedim ama iptal esnasında sorun yaşadım ve bir aya yakın sorun çözülemedi. Bileti aldığım kartım güvenlik sebebiyle kapatıldığı için paranın diğer kartıma yatmasını talep ettim. Bununla ilgili geri bildirim kaydı oluşturdum fakat sorunumu çözmeden geri bildirim dosyamı kapattılar. Sonuç olarak mağdurum ve pek çok yeri arayıp bildirmeme rağmen karşımda muhatap bulamıyorum.

27 Nisan 2024 14:11

Anadolu Jet'e devreden Türk Hava Yollarından aldığım uçak biletinin iptali ile ilgili Nisan başı aşağıdaki maili aldım: "26 Mayıs 2024 tarihli TK7253 Ankara (esb) 18:00 - İstanbul, Sabiha Gökçen (SAW) 19:05 uçuşunuz mücbir/operasyonel sebepler gereğince iptal edilmiştir." Daha evvel de Uçuş saati değişikliği olmuştu ve seyahat planlarım değiştiği için uymadı. Biletimi değişimine çalıştığım zaman karşıma şöyle bir yazı çıktı: " Anadolu Jet seferlerinin değişiklik haklarından yararlanmak için Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) kalkışlı/varışlı uçuşunuzu İstanbul Havalimanı (ıst) olarak değiştirerek arama yapmanız gerekmektedir. Uçuşunuzu İstanbul Havalimanı olarak değiştirmek istemiyorsanız kesintisiz iade hakkından yararlanabilirsiniz. Bu haktan yararlanmak için Bilet yönetimi sayfası üzerinden uçuşunuzu iptal edebilirsiniz."

Halbuki sıfırdan bilet alınacağı zaman arzu ettiğim güzergaha bulabiliyorum. Yani mecburen iptal seçeneğine başvurmam gerekti. Fakat o seçenekte de şöyle bir sıkıntı karşıma çıktı. Bilet iadesi sadece bileti aldığım kart numarasına yapılabiliyormuş. Benim o kartım şu anda kapalı ve yeni bir kart kullanmaktayım. Bununla ilgili geri bildirimde bulunup bankadan aldığım resmi yazıyı da dosya ekinde gönderdiğim halde cevaben " Biletiniz ile ilgili yaşadığınız problemden dolayı üzgünüz. Geri bildiriminiz doğrultusunda, kredi kartınızın değişmesi nedeniyle bilet iade işleminizi ne yazık ki tamamlayamadık. Bu doğrultuda, iade işlemleriniz için satış ofislerimizi ziyaret etmeniz gerektiğini paylaşmak istiyoruz." şeklinde bir mail aldım. Bana en yakın para iadesi yapma hakkına sahip satış ofisinin Sabiha Gökçen Havaalanı olduğunu öğrendim. Oraya fiziken gitmem mümkün değil. Bu kadar basit bir sorun sebebiyle havayolu tarafından mağdur edildim. Hakkımı istiyorum. Gülşen Ö**

Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Mahir
01 Şubat 2025 02:05
THY'nin İlgisizliği Ve Mağduriyetim
THY'nin İlgisizliği Ve Mağduriyetim
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
29 Mart 2024 20:45

THY Seyahat Çeki İle Bilet Alamama Yanlış Bilgilendirme Yapılması

Ugur
30 Haziran 2024 10:12

Aydın
19 Mart 2024 06:42
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
28 Mart 2024 00:33