Rifat
16 Kasım 2024 15:14

THY ile 9 Kasım 2024'te Brezilya - Sao Paulo'ya bilet kestim. Brezilya'dan çıkış biletimi de Arjantin'e farklı bir firma ile kestim. Uçağa girerken Gözen firması "Türkiye'ye dönüş biletim olmadığını" gerekçe göstererek uçağa almadı. Buraya kadar her ne kadar bana mantıksız gelse de bunu kabul ediyorum. Ertesi gün yine Türk Hava Yolları ile 13 Kasım gidiş- 27 Kasım geri dönüş olmak üzere 14 günlük bir Sao Paulo gidiş dönüş bileti aldım. Bileti aldıktan 1 gün sonra Türk Hava Yolları bana Güney Amerika'nın tüm bölgelerine uçuşlarımın 27 Kasım 2025 tarihine kadar kısıtlandığını bildiren bir mail attı. Şimdi şikayetim şu;

- Madem öyle neden bana bilet sattınız?
- Madem bilet sattınız neden iadesini sağlamıyorsunuz?

Türk Hava Yolları'nın yaptığı bu amatörce işlemi düzeltmesini ve bilet iademin tarafıma sağlanmasını talep ediyorum. Sürekli geri bildirim oluşturun diyerek oyalıyorlar ve hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Vermeyeceğinizi sonradan söylediğiniz bir hizmeti satarak paramı haksız bir şekilde kaybetmeme neden oldular. CİMER'e de şikayet ettim.

Bayram
Bayram

Merhaba aynı durumdan ötürü şu anda yargı süreci başlatacağım instangam kullanıcı adim "bayramyildiz" şeklindedir. Bana yardımcı olabilir misiniz

Emre
04 Nisan 2024 03:14
THY Saat Değişikliği Ve Sonrasında Yaşanan Mağduriyetler
Akbar sonuçtan hiç memnun değil

Akbar
20 Eylül 2025 10:30