Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

THY Ücret İademi Yapmıyor, Oyalıyor!

THY Ücret İademi Yapmıyor, Oyalıyor!
Ahmet
04 Ekim 2023 08:34

THY ile İzmir'den Kayseri'ye İstanbul aktarmalı uçuş aldım. İzmir'den rötarlı kalkan uçak yüzünden, İstanbul'a indiğimizde İstanbul'dan Kayseri uçağı kalkmıştı. Yani THY yüzünden Kayseri'ye gidemedim ve tekrar İzmir'e dönmek zorunda kaldım. Bütün planlarımı mahvettiler. Daha sonra ücret iadesi istediğimde, sadece 1 uçuşu iade ettiler. Sonra kendi çalışanları ve gerekli yerlerden 2 uçuşu da iade etmeleri gerektiğini öğrendim ve durumu anlatan, diğer uçuşumun da parasını istediğime dair bir geri bildirim oluşturdum 17 Ağustos tarihinde. Bir süre sonra haklı olduğuma, 44 Euro ödeme alabileceğime, bunu istersem uçuşlarda kullanabileceğime, istersem banka iadesi alabileceğime dair bir mail aldım. Mailde anlatılan yolları izleyerek, banka bilgilerimi paylaşarak ücret iadesi istediğimi bildirdim. Aradan uzun zaman geçti para yatmadı. Aradığımda zaman aşımına uğradığını, aslında çoktan yatması gerektiğine dair açıklama yaptılar. Aciliyet notu bildirerek geri bildirim oluşturdular. Yine aradan uzun zaman geçti, yine aradım, yine aynı şeyler söylendi, yeniden geri bildirim oluşturdular. Yine aradan uzun zaman geçti yine yatmadı ve yine aynı senaryo. 2-3 aydır THY ile resmen savaş veriyorum. Havaalanına gidip oradan ödeme almak istediğimde de kasada nakit yok diyorlar 😄 Bu para en kısa zamanda yatmazsa, gerekli bütün mercilere başvuracağımı belirtmek isterim.
Ahmet Ş****
t. C.: 461*****902
e posta: a************@gmail.com
Banka : Ziraat
IBAN: TR64**************************09
Telefon: 0552********52
Dosya numarası vs iletiniz gibi bir cevap almak istemiyorum, sisteminizden her şeyi görebiliyorsunuz bu ilettiğim bilgilerle. Müşteri hizmetleriniz defalarca gördü mailleri, iade numarasını vs sistemden. Artık oyalamayın, hatanızı telafi edin, mağduriyetimi bir nebze olsun giderin.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
18 Eylül 2024 12:42
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Kasım 2023 21:16
THY Rötar İle 45dk İleri Aldığı Uçuşu 20dk Dakika Geri Çekmesi

Gökhan
25 Eylül 2024 22:44
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
08 Nisan 2025 00:04
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
20 Eylül 2023 18:32