THY Uçak İçi Servis Dağıtım Yönteminde Gecikme!

Ali
04 Eylül 2023 14:25

THY ile 4 Eylül pazartesi TK 2011 seferi ile KAYSERİ-İSTANBUL seyahati yaptım. 16C koltuk numaralı misafir olarak (müşteri Ali k***, uzun yıllar üst düzey yönetici olarak orta Anadolu t. A. Ş de çalıştım ve şimdi bir konfeksiyon firmasına planlama ve üretim süreçlerinde danışmanlık yapıyorum) burada bir sandviçin arkasında olmadığımı belirterek şikayetime başlıyorum.

Uçak kalktıktan sonra servis dağıtımı business sonraki koltuklardan ve en arka koltuklardan olmak üzere 2 başlı yapılmaya başlandı. Servis elemanlarının yavaşlığı nedeniyle benim bulunduğum 16, 17 ve 18 sıralara sanırım Bilecik üzerindeyken geldi. Ancak verilen sandviçin bittiğini söyleyip içecekleri personel dağıttı. 8-10 kişi sandviç beklerken 5 dakika sonra servis dağıtımı yapan eleman yarım kalan müşterileri düşünmeden eldivenleri giymiş ve çöpleri toplamaya başladı. Ben de kendisine bu yapılan yönetim hatası dedim ve neden eksik kalan sandviçleri getirmediğini sordum. Başka arkadaşın getireceğini söyledi ve 10 dakika sonra sandviçler geldi. Bu arada uçak Gebze üzerine gelmişti. Ben de getiren diğer elemana bu saatten sonra ve uçak inişe geçmişken nasıl yiyeceğimi ve 7-8 tane elemanla böyle bir servis aksamasının THY kültürüne, vizyonuna ve misyonuna yakışmadığını söyledim. Sandviçi geri iade ettim.

Hatta çıkışta kabin şefine olayı söyledim ve haberi olduğunu belirtince ben de 7-8 yapılamayan işte mutlaka yönetim hatası olduğunu belirttim. Bunu geri bildirim olarak ileteceğimi söyleyince, sanırım çok rahatladı ki, bir tepki dahi yok. Çünkü THY'den nasıl olsa herkes bilet alıyor diye düşünebilirler. Bu durum düzeltilmez ise sanırım kaybeden THY olur. Eğer yabancı bir firma olursa tercihim o olur.

Ali k***
TK 2011, 321 ile 16C koltuk numaralı yolcu

Erçin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Personel Saygısızlığı

Erçin
19 Şubat 2024 15:19
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
24 Nisan 2024 19:37

İlayda
30 Aralık 2024 16:28
THY Uçuş İptali Ve Kötü Hizmet Deneyimi
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
27 Ağustos 2024 08:06
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Uçuşta Eksik İçecek Servisi Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Ramazan