Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 21:48

THY- Operasyonel sebep adı altında yaşatılan mağduriyet. THY Anadolu Jet'den alınan 09.07.2024 tarihli Sabiha Gökçen kalkış -Ercan Lefkoşa varışlı uçak biletinde yer alan uçuş saati 06:00 iken 05:55 olarak değiştirilip operasyonel sebep denilerek, THY web sitesinde ve mobil uygulamada uçak bileti takibi yapılmasına engel olmakta hatta bileti iptal ettirmeye yöneltmektedir. Geçen yıl eylül ayında da aynı sorunu yaşayıp 3 gün boyunca düzeltme yapılması için çaba harcadım. Anlaşılıyorki THY bu operasyonel değişiklik adı altında bilet iptali yaptırmaya çalışmakta ve bizleri mağdur etmektedir. THY teknik sistemi ya da çalışanların liyakatsizliği sonucunda da oluşmuş olabilir. Biletimin THY mobil uygulamasında görebileceğim şekilde acilen hatanın düzeltilmesini talep ediyorum. Düzeltmeler yapılmadığı takdirde yasal işleme başvuracağım.

profile profile
30 Mart 2024 21:55

THY Ne yapmaya çalışıyor!. Bu akşam gelen mesajla uçuş no ve uçuş saati değişikliği bildirildi ve mobil uygulamada uçuşu görebildiğim halde bilet yönetimine girince "E-bilet numarası ile yolcu soyadı bilgisi eşleşmemektedir. " uyarısı çıkıyor. THY müşteri hizmetlerini aradım ve soyadı ile ilgili bir sorun yok deniyor. THY web sitesinde de uçuş yönetimi aynı hatayı veriyor. Israrla insanları delirterek bilet iptali için uğraşıyor. Bu kadar iş bilmezlik görülmüş değil. Kendi verdiği bilgilerle kendi sistemi çelişen bir kurum yoktur sanırım. THY, amacınız nedir? En azından bunun açıklamasını yapın!

Memed sonuçtan hiç memnun değil

Memed
21 Mart 2024 10:59
THY Firmasının Yolcuları Mağdur Etmesi
THY Firmasının Yolcuları Mağdur Etmesi

Zehra
13 Ağustos 2023 08:15
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
07 Mart 2024 14:47
THY Türk Hava Yollar 5 Saat Rötar Aç Susuz Ve Taksi Parası Verdim Yok Yere
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
06 Nisan 2024 10:00