THY Ödenmesine Rağmen Alınmayan Bilet

Sevval
08 Şubat 2024 20:03

Türk hava yollarından İstanbul - Nevşehir seferi için 5 kişilik bilet aldık. Biletlerin ödemesi yapılmasına rağmen, para hesabımızdan Türk hava yollarının hesabına aktarılmasına rağmen mailimize sadece 4 bilet geldi. 1 biletimizin eksik olduğunu gördüğümüzde Türk Hava Yolları ile irtibata geçtik. Bize herhangi bir ödemenin görünmediğini ve tekrar bilet alınabileceğini söylediler. Biz yurt dışında yaşıyoruz ve Amsterdam - İstanbul seferi için de Türk hava yollarından almıştık biletimizi. O zaman da yine aynı şekilde biletlerimizin ücreti ödenmesine rağmen ortada bilet olmadığı için irtibata geçtiğimizde bize hiçbir şekilde yardımcı olunmadığı için başka bir firmadan aldık biletlerimizi. O biletlerin de hala geri ödemesi yapılmadı. Biz Türk hava yollarını yıllarca takdir ve övgüyle anarken böyle bir şeyle karşılaşmak bizi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bir daha asla Türk Hava Yolları ile uçuş yapmayacağımızdan eminiz. Mağdurken bile bize yardımcı olunmadı. Şu an tek isteğimiz ödediğimiz ve kabul olmayan biletlerin miktarının hesabımıza geri aktarılması. Türk Hava Yolları bizim için bitmiştir.

Özlem
05 Şubat 2024 19:08
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
31 Ocak 2024 16:34

Murat
17 Haziran 2023 15:18
Timur sonuçtan hiç memnun değil

Timur
06 Şubat 2025 13:10
THY Bilet İadesi Yapılmadı Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
27 Temmuz 2023 01:56