Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

THY Müşteri Mağduriyeti

Ayşegül
11 Ocak 2024 17:07

Aldığım bilet ekonomi sınıfı olup sizin sisteminiz yüzünden aksaklığa uğradı ve kendim değiştirmiş gibi gösterildi. Böyle bir hakkım varsa geçen ay aldığım bilette neden değişiklik istediğimde değişiklik yapılmadı. Ekonomi sınıfında değişiklik yapılmadığını ve biletin açığa alınma hakkı bulunmadığını sizde biliyorsunuz. Bana doğru olmayan ifadeler yazıp biletimi kendim değiştirmiş gibi söyleme hakkına sahip değilsiniz. Biletim sizin yüzünüzden aksaklığa uğradı ve kızımın 10 ocaktaki kontrolü sizin yüzünüzden ertelenmek durumunda kaldı. Hem müşteri olarak beni mağdur eden sizsiniz hem de üzerine bileti benim değiştirdiğime dair doğru olmayan ifadeler yazıyorsunuz. Zaten bu bileti araştırırsanız sizin sisteminiz yüzünden iptal edildiğini öğrenirsiniz.

Yönetmeliğine göre, aşağıdaki durumlarda uçuş tazminatı alma hakkına sahipsiniz: 1. Uçuşunuzun kesintiye uğraması; 2. Uçuşunuzun AB'ye veya AB'den gerçekleşmesi; 3. Uçuşunuzun kesintiye uğramasının havayollarının hatası olması.

Bende tarafınıza dava açma hakkına sahibim bilginiz olsun. Bir THY şirketi olarak doğru olmayan ifadeleri yazmanız hiç hoş bir durum olmadı size yakışmadı.

THY Uygulamasında Doğum Tarihi Hatası Ve Yanlış Bilgi Düzeltme Ücreti Ödemesi

Ayşegül
24 Ekim 2023 02:12

Vahide
26 Temmuz 2023 19:27
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
03 Mart 2024 15:51