THY Müşteri Hizmetleri Yanlış Yönlendiriyor

THY Müşteri Hizmetleri Yanlış Yönlendiriyor
Orhan
12 Mart 2023 20:58

8 Mayıs saat 23:55 'te bir THY müşteri hizmetleri çalışanı ile görüştüm. Kendisine 19 Mart tarihine İstanbul Havalimanı çıkışlı Ercan Havalimanı varışlı gidiş dönüşlü bilet hakkında şunu sordum: uçak Kıbrıs'a indikten 45 dakika sonra bir dönüş uçağına yetişebilir miyim diye sorduğumda kendisi net bir bilgi veremiyoruz.

Ancak alan bilgisine hakimiyetiniz varsa yetişebilirsiniz dedi. Ben de bu konuşmaya göre bugün promosyonlu bir bilet aldım ve daha sonra bugün THY müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda kendileri böyle bir yetişmenin mümkün olmayacağını bana söylediler.

Uçak biletimin promosyon olmasından kaynaklı değişimde yapamayacaklarını belirttiler. Geri bildirim için form doldurdum. Ancak ne zaman dönüş yapılır ya da olumlu bir dönüş olur mu bilmiyorum. Sizlerden ricam lütfen yardımcı olun. Bir daha o kadar bilet parası verecek maddiyatım yok.

Vize Değişikliği Nedeniyle Bilet İadesi Mağduriyeti

Efe
15 Kasım 2025 15:02

Uçuş Reddi ve Bilet İadesi Talebi

Müslüm
01 Ocak 01:51
ucus-reddi-ve-bilet-iadesi-talebi-1.jpg
Enes sonuçtan hiç memnun değil

THY Brezilya Uçuşumda Yaşadığım Mağduriyet ve Maddi Kayıplar

Enes
06 Ekim 2025 18:53
Özhan sonuçtan hiç memnun değil

THY Ücretli Koltuk Seçimim Bildirimsiz Değiştirildi Ve Acil Çıkış Koltuğum İptal Edildi!

Özhan
22 Ocak 02:36
thy-ucretli-koltuk-secimim-bildirimsiz-degistirildi-ve-acil-cikis-koltugum-iptal-edildi-2.jpg
Tüm THY Bilet Şikayetlerini Gör
THY Kategorileri