THY Kalitesini TGS Çalışanları Hiç Ediyor

Raşit
27 Mayıs 2024 04:44

Bizim 01:40, 27 Mayıs Atina uçağında biletimiz vardı, uçak rötar yaptı. 02:00'de ve bizim 01:20'de kapıda olduğumuzu iddia ettik, kapıda kimse yoktu. F2 kapısındaki THY'nin ofisine gittik, oradaki arkadaşlar bizimle ilgilenmedi, biraz tartıştık. Kabadayı edası ile c*** v*** isimli bir şahıs 'Ne oluyor burada? ' diye konuya vakıf oldu. Bana uçağın pistte olduğunu 01:30'da söyledi. Uçağın kalkış saati zaten 01:40, sonra sisteme bak, uçağın rötar yaptığını söyledim, sonra benimle tartıştı ve polisi çağırdı. Polisin gelmesini bekletti, bizi uçağa almak için hiçbir iyi niyet veya o yönlü tavır almadı, aksine bize hep zıt konuştu. Polis arkadaşlar geldi. Biz polis arkadaşlarla konuşurken, bize 'Benimle iyi geçinseydiniz sizin işinizi hallederdim' tarzı bir kelime söyledi. Biz Atina'ya fuara gidiyorduk, bizim maddi ve manevi kaybımız çok büyük. Biz c** v*** denilen şahıs yüzünden çok büyük sıkıntıya düştük. Bu arkadaş hakkında şikayetçiyim. Hem burada hem hukuki hakkımı aramak istiyorum. Bu şahıs, biz valizlerimizi almaya giderken pasaporttan geçecektik, karşı karşıya geldik, bizimle dalga geçerek pis pis gülmeye başladı. Şimdi bizi 2 veya 3 dakika geç kaldık diye almadıkları uçak 30 dakika rötar yaptı. Bu ne lahana ne perhiz ve yıllardır seyahat ediyoruz. Hani siz yolcularınızı yarı yolda bırakmıyorsunuz, slogan iyi ama uygulama sıfır. Ben c** v*** hakkında da şikayetçi olmak istiyorum. Zararımın tesellisi olamaz. Otellerimiz, araç kiralamalarımız hepsi altüst oldu. Fuara yetişemedik. Arkadaşın egosu yüzünden veya yardımcı olmak istememesi yüzünden 01:40'da kalkacak uçak ikinci bir rötar ile 02:39'da kalktı ve bizi 01:22'de geldik diye uçağa almadılar. Aklım yetmiyor, rötar yaptığını bilbordlara yazdınız, ben nasıl geç kalmış oluyorum? Yaşananları yazıya dökmek zor oluyor. Bir temsilciniz ararsa konuşmak, anlatmak isterim. Yaşananları. THY kalitesine yakışmayacak hareketler. THY bizim diye fazla para verip bilet alıyoruz ama bu yapılanlar hiçbir firma tarafından yapılmadı şahsıma bu zamana kadar. Ve hatta sonradan öğrendik ki uçak 02:39'da kalkış yapmış, yani tam 1 saat sonra. Bu nasıl adalet, bu nasıl bir mantık? Bir çalışanın egosu yüzünden bizim çektiğimiz reva mı? THY'nin kimliğine yakışıyor mu? En hızlı şekilde cevap vermenizi bekliyorum ve bu şahıs hakkında hukuki işlem başlatmak istiyorum. Görevini kötüye kullandığına inanıyorum ve sizin müşterilerinizi TGS'nin çalışanı mağdur ediyor.

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Cenk
02 Eylül 2024 04:57
THY İle Van Seyahatimizde Yaşadığımız Büyük Mağduriyet
THY İle Van Seyahatimizde Yaşadığımız Büyük Mağduriyet
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Kasım 2023 13:21
THY Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
THY Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
05 Eylül 2024 17:53
THY Türk Havayollarının Mağduriyeti!
Suat sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Alınmadım Gerekçesiz Bir Şekilde

Suat
17 Eylül 2023 23:39
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
08 Eylül 2023 08:19