THY Bilet Değişikliği Ve İptali İle İlgili Mağduriyet

Meryem
23 Şubat 2024 10:45

Mevcutta İstanbul havalimanından aldığım gidiş dönüş olan biletini değiştirmek istedim ancak Sabiha gökçenden olan uçuşları görüntüleyemediğim için öncelikle gidiş uçuşunu iptal ederek işleme başladım ve bunun için 450 TL ödedim ancak gidiş uçuşundan feragat edeceğimi bilmiyordum. Bilet tek yön olarak değiştirilmiş. THY uygulamasında dönüş uçuşunu görüntüleyemeyince tekrar gidiş dönüş bileti almak zorunda kaldım ve daha önce aldığım bileti sorgulatınca sistemde dönüş bileti kaldığını gördüm ve dönüş biletini de iptal ettim. Sadece dönüş bileti için kesintiyle beraber yatacak paranın hesabıma geçeceği bildirimi geldi. Gidiş bileti ile alakalı bir ödeme yansımadı hesabıma. Amacım tek yön yapmak değildi bileti değiştiremedim için uçuşu iptal etmek ve yeni bilet almaktı. Yaşamış olduğum mağduriyetin giderilmesi konusunda olumsuz geri dönüş aldım. Uygulama ile ilgili bir sorun olmadığı söylendi. Fazladan bir bilet parası ve 450 lira verdim. Bileti tek yöne çevrildiğinde ki yapmaya çalıştığım şey bu değildi, haklarımdan nasıl vazgeçmiş oluyorum?

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
17 Aralık 2023 14:05