Dilay sonuçtan hiç memnun değil

THY Açık Bilet Mağduriyeti

Dilay
05 Şubat 2024 17:04

Ağustos 2023 tarihinde vize firmasının talebi üzerine 5 yaşındaki kızım ve benim için almış olduğumuz biletleri, vizenin yetişmemesi nedeniyle uygun bir zamanda açığa aldık. Yeni bilet alarak yolculuğumuzu gerçekleştirdik. Obilet aracılığıyla aldığımız açık biletimizi kullanmak istediğimizde, yeni bilette ücret farkı olursa bu miktarı ve uçuş firmasının belirlediği cezai ücreti ödememiz gerektiği yönünde uçuş ana firması THY & Anadolu Jet tarafından telefon görüşmesinde açığa alma işlemini onaylamadan önce bilgilendirildik ve söylenen makul ceza ücreti üzerine işlemi onayladık. Bunları göz önünde bulundurarak açık biletimizi kullanmak istediğimizde, aldığımızdan daha uygun fiyatlı bilet talebimize sadece söylenen makul ceza ücreti kesilmesinin yanı sıra aldığımız biletten daha yüksek bir fiyat çıkararak iki kişilik yeni bilet fiyatı ödetmeye çalışıyorlar. Dış hatlar için web sitelerinde özellikle açık bilet ceza fiyatını belirtmemek ve telefonda açığa alma işlemi esnasında çok farklı bir ceza fiyatı belirterek insanları kendi ülkelerinin en büyük havayolu şirketi olarak maddi mağduriyete uğratıyorlar. İki kez düşünmekte fayda var! Açığa alınmış bilete daha yüksek fiyatı ikinci kez ödetmeye çalışmaları herhangi bir fiyat politikası değil, kul hakkıdır. Ben yararlanamadığım hizmetiniz için ödeme yapmışken yeniden daha fazlasını talep etmenizi kabul etmiyorum ve çözüm getirilmemesi durumunda hakkımı arayacağımı belirtmek istiyorum. Kimsenin rızkını kelime oyunlarına yedirmemesi adına şikayetimi dikkate alarak THY açık bilet oyununa düşmemelerini dilerim.

Dilan sonucu yetersiz buldu

Dilan
10 Ekim 2023 08:03
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali

thy-aciga-alinan-bilet-4.jpg
thy-aciga-alinan-bilet-3.jpg
thy-aciga-alinan-bilet-2.jpg
thy-aciga-alinan-bilet-1.jpg
Güzelay sonuçtan hiç memnun değil

Güzelay
29 Aralık 2023 11:39
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
16 Haziran 2025 16:07