Teknosa Robot Süpürge Arızası

Burcu
13 Haziran 2023 15:11

Robot süpürgem süpürme işlemi esnasında kendiliğinden kapanıp evi süpürme işlemini hiçbir şekilde tamamlamıyordu. Daha sonra Teknosa mağazası tarafından garantiye gönderildi. Bize uzun süre dönüş olmadı ve sonra robotun yazılımında hata olduğu ve bana yeni bir robot süpürge gönderileceği bildirildi. Teknosa mağazası tarafından bilgilendirildik ve elimize kutusu açılmış parçaları tam kutuyu darbe görmüş şekilde robot süpürge gönderildi. Bana gelen ürün neden açık şekilde geliyor diye sorguladığımda servisten kontrollü şekilde geldiği için denildi. Evde kurulum yaptık ve sözde yeni gönderilen cihaz arızalı çıktı video kayıtları elimde mevcut. Tekrar mağaza gidip arızalı olduğu konusunda bildirimde bulundum. Bana hiçbir şekilde dönüş olmadı dediler ki size yenisi gelecek. Bekledim bekledim dönen yok ve böyle 2 ayı tamamladık artık müşteri hizmetlerinden şikayet talebinde bulundum asla daha beklemek istemediğimi hamile olduğumu ve düşük tehlikenin olduğunu evi süpüremediğimi bildirdim. Müşteri hizmetleri hızlı dönüş yaparak mağazayla görüştü ve bana 20 gün beklenmem söylendi. Asla 20 gün daha beklemeyeceğimi zaten 2 aydır beklediğimi bildirdim. 11.06.23 tarihinde bizi arayıp robot süpürgeniz geldi. Tamir edildi. Kalibrasyon yapıldı dediler ve mağazaya gittiğimde bana sözde sağlam olan 2. Kez gönderdikleri arızalı ürünü göndermişler o cihaz benim değil ki siz nasıl tamir edip bana onu gönderebiliyorsunuz sözde tamir ettik dedikleri cihazda arızalı çıktı. Bana yeni bir cihaz gelene kadar bu işin peşini asla bırakmayacağım ücret iadesi kabul etmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Gerekli mercilere şikayet bildirimi oluşturup cihazımı teslim alana kadar bu işin arkasındayım.

13 Haziran 2023 15:26 (Şikayetten 14 dakika sonra)
14 Haziran 2023 09:58

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
27 Ocak 2024 20:06
Teknosa Garantili Ürünün 40 Gündür Teslim Edilememesi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
18 Ocak 2024 14:10
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'nın Markasına Yakışmayan Teknik Servislerle Çalışması

Senem