Mert sonucu yetersiz buldu

Teknosa Preo V8 Kule Tipi Soğutucu Vantilatör İade Talebim.

Teknosa Preo V8 Kule Tipi Soğutucu Vantilatör İade Talebim.
25 Temmuz 2023 01:48

Otel bir kule tipi soğutucu vantilatör aldım. Aldığım ilk gün ürünü eve getirip deneme sağladığımda oda sıcaklığı 29 iken soğuk + buz tavsiyesi yapmama rağmen sadece 28 dereceye düştü ekstra olarak iyonizer özelliği var denildi ürünü bir iki defa denemeye çalıştım. 2. Denememde ürün aşırı kötü bir koku yaydı dedim herhalde ilk açılış diye fakat aynı şekilde devam etti.! Ürünün sogutma özelliğin olmadığı hatta sadece ılık bir esinti verdiğini söyleyebilirim. Ürünü satarken mağazada soğuk ortamda ürünün bu kadar ılık estiğini fark etmiyorsunuz. Bunu net söyleyebilirim çünkü klimaları sonuna kadar açabiliyor Teknosa.! Ürünü iade etmek istediğimde ise ürünü alamayacaklarını söylediler ki şaka gibi ürünü açmadan denemeden nasıl düzgün çalışıyor. Anlayamam bilemem mantık olarak. İade talebi oluşturdum mail olarak bilgi geçtim ama ne yazık ki mail olarak iletilmiştir çok şaşırtıcı. İade talebim çözülmez ise Tüketici Hakem Heyeti tarafından yasal işlemlerin başlatılacağını tarafınıza tebliğ eder. Konu ile ilgili olarak geri dönüşünüzü rica ederim.

profile profile
25 Temmuz 2023 09:01 (Şikayetten 7 saat sonra)
Mert
Mert
03 Ağustos 2023 23:45

Teşekkür ederim iade işlemi sağladınız için. Ama lütfen ama bu ürünü üretmeyin. Alan insanlarda mağdur durumda.

Abdurrahman
Abdurrahman

Teşekkür ederim yorumu görmesem gidip alacaktım.👍

Abdülhamit sonuçtan hiç memnun değil

Abdülhamit

Teknosa Preo LL-Q8A Model Hava Soğutucu
Goncagül sonuçtan çok memnun

Goncagül
01 Temmuz 2024 14:42
"Şikayet var ailesine ve ilgilenen Teknosa müşteri temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Bir hafta içerisinde iademizi sağladılar."

Teknosa Kategorileri