Yasin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 17:19

n11.com aracılığı ile Teka evye akdik 3-5 gün kullandıktan sonra çizilmeler başladı. Öyle ki evyenin içerisine artık sert bir şey koyamaz hale geldik çünkü hemen çiziliyor. Teka servisi aradım M****** bey ile görüştük teknik ekip yönlendirildi. Erzurum'dan gelecek olan Teka yetkili servis yöneticisi gelmeye gerek olmadığını ürünle ilgili birkaç fotoğraf istedi ürünü görmeye gerek olmadığını değişim olacağını söyledi. 2 ay bekledim dönüş olmayınca Teka müşteri hizmetlerini aradım. Değişim olmayacağı deformenin kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Sadece evyeyi 2 gün kullandık durumdan şaşkınım. Sorunun çözülmesini rica ediyorum

teka-evye-cizik-sorunu-4.pdf
23 Ağustos 2024 17:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)
26 Ağustos 2024 19:32

Teka servis yetkilileri arayacaklarını söylüyorlar. Bu bir aldatmaca. Ne arayan ne soran var. Teka pişmanlık, hayal kırıklığı.

29 Ağustos 2024 18:47

Hala bekliyoruz Teka çözüm

03 Eylül 2024 06:46

Sorunumuz artarak devam ediyor. Evyenin içerisine tabak dahi koyamıyoruz her şeyden çiziliyor. Teka bir hata imiş

B. Leşker
B. Leşker

Keşke bu ürünün Şikayetvar yorumlarını daha önce okumuş olsaydım. Tadilat sürecinde hızlı karar vermemiz gerektiği için markanın ismine güvenip aldım. Kullanmaya başlayalı sadece 6 gün oldu. İçine tabak bardak koymakla 2 gün sonra çizilmeye başladığını fark ettim. Ve firma bunun kullanıcı hatası olduğunu söylüyor. Ben üretici nasıl üretildiğini başka firmalardan öğrense daha iyi olur. Bu ürünler hiç mi AR-GE çalışmaları yapılmıyor, üretim sonrası kalite kontroller yapılmıyor herhalde. Aldığımız evyenin aynısı yerli markada vardı neredeyse 3te 1 fiyatına eşim yok bak bunun sac kalınlığı 1mm, o 0,8mm biz bunu alalım dedi. Onu alsak en azından ucuz etin yahnisi derdik değil mi?

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
29 Ocak 2025 14:04
Veysel sonuçtan memnun

Veysel
10 Temmuz 2024 15:37
"İncelikle Teka genel merkez müşteri hizmetlerinde görevli olan zubeyde hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendi sürekli dönüş sağladı gayet kibar ve karşısındaki insana saygılı bir bayan bir çalışan. Şikayette yazdığım gibi ankastre setin Ocak düğmesinden sıkışma vardı gelen personel kırmış apar topar kaçmış benden düğme ve servis ücreti talep edilmişti sağ olsun Zübeyde hanim düğmenin yenisini ücretsiz yollattı servis ücreti de aldırmadı sadece 1000 TL isçilik ödedik o kadar çok ilgilendi genel merkez. Teka genel merkez olarak ürününün kesinlikle arkasında. Ana servis olarak b... Ş para etmez yeterlilik belgesi egitimi olmayan is bilmeyen daha çok zarar veren insanla. Kesinlikle usta değiller piyasaya tamir ettirilse belki daha iyi olur o derece"
Teka Yetkili Servis Mağduriyeti Ocak Anahtarım Boşa Dönüyor
Teka Kategorileri