Tefal Xforce Dikey Süpürge

Tefal Xforce Dikey Süpürge
Mesut
20 Mayıs 2024 18:48

Tefal şarjlı dikey süpürge Xforce batarya sorunu; Kasım 2023'te aldığım ürünün Nisan 2024 tarihinde şarj istasyonunda olmamasına rağmen çalışmadığını ve bataryasının durup dururken yandığını, şiştiğini ve evin içine gri dumanlar doldurduğunu fark ettim. Eğer evde olmasaydım tehlike arz edebilecek bir durum olabilirdi. Ürünü hemen yetkili servise götürdüm, güler yüzle ilgilenildi; fakat bir hafta içinde dönüş olmadığı için kendim arayıp durumu sordum. Parça beklediklerini ve ürün geldiği zaman hemen bilgi verip teslim edeceklerini ilettiklerini öğrendim. Bataryanın temini için sürenin uzamaması adına çağrı merkezi ile görüşme yaptım, onlar da yetkili servisi arayıp bilgi aktarmaya çalıştılar. Merkez stoklarında olmadığını ve konu hakkında tarafıma bilgi verileceğini söylediler. İki kez bu şekilde görüşme yaptım ama bana geri dönüş yapan olmadı. Üçüncü kez aradığımda kayıt açıldı ve bataryanın üç ile dört hafta içinde temin edileceği, edilemezse yeni ürünle değişim yapılacağı bilgisi verildi. Yeni satılan ürünün parçasının neden olmadığını anlamadım. Sabırla beklemeye karar verdim. Ancak içime şüphe düştü ve aynı servisi farklı bir numaradan yedek batarya satın almak için aradım. Ellerinde olmadığını, ancak diğer şubelerine sorup dönüş yapacaklarını söylediler. On beş dakika sonra arayıp ürünün olduğunu ve istenirse 6.250 TL karşılığında getirtebileceklerini söylediler. Madem yetkili servis ürünü bulabiliyor, biz ürün kullanıcısı olarak neden merkez depodan ürün bekliyoruz, anlamış değilim. Ürün ayıplı ve elinizde varken neden müşterinin gönlünü almak yerine zorluk çıkarıyorsunuz, çözemedim. Kayıt açılalı dört gün oldu ve ne çağrı merkezi ne de servis sağlıklı bilgi verip ürün temini hakkında bilgi vermiyor, çözüm odaklı bir şey sunulmuyor. Biz ürünü aldık, bozuldu ve mecburen ne derlerse ona göre hareket etmek zorunda mıyız? Tüketici olarak başka bir ürün almak zorundayım. Parça temin edilse de bana süpürge yerine tüm evimi beyaz eşya ile donatsanız gözümde değil. Tefal markasına yakışan bir çözüm süreci olmadı. İnşallah marka yetkilileri dönüş yapıp adam akıllı bilgi verirler.

21 Mayıs 2024 08:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

27 Mayıs 2024 10:20
03 Haziran 2024 12:42

Tugba
11 Ağustos 2023 14:41
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum
Tefal Para İadesi Ya Da Sıfır Ürün İstiyorum
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ağustos 2023 19:13
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
01 Eylül 2024 20:09

Çiğdem
30 Temmuz 2023 15:07
Tefal Şarjlı Süpürge Servisi Beni Çok Mağdur Etti
Ender sonuçtan çok memnun

Ender
10 Mart 2025 20:22
"Şikayet var a teşekkür ederim"

Tefal Kategorileri