28 Kasım 2024 12:20

Çeyizim için Tefal tencere seti almıştım. Evleneli ekimde iki yıl oldu ve her gün bile kullanmadım. Bir kere bile bulaşık makinesine atmadım. Yemek yaparken sadece silikon ve tahta kaşık kullandım. Ancak ben böyle bir şey görmedim. Tava olanda minik minik soyulmalar oldu ve pilava karıştı.

Vok olan ise kabarıp kenarı açıldı ve tutunca kocaman soyulma elime geldi. Çorba tenceresinde de yanlardan kabarmalar başladı. Çevremden duyarak ve güvenerek almıştım kimse de bu sıkıntıyı yaşamamış. Kendi kullanımımdan kaynaklı hiçbir sorun olmadığını taahhüt ediyorum. İsterseniz incelenip kanıtlanabilir. Sorunumun çözülmesi mümkün mü?

29 Kasım 2024 08:55 (Şikayetten 20 saat sonra)

29 Kasım 2024 10:44

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

29 Kasım 2024 11:43

Tarafıma çok hızlı dönüş sağlandı. Garanti bittiği için işlem yapılamadığı söylendi. Aldığınız ürünler iki yıllık ürünler demek ki sonrasında tehlike saçıp çöp olsa da verilen cevap bu. Maalesef çok pişman oldum bir daha Tefal marka ürün kullanmayacağım.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
16 Ekim 2024 17:24
Enise sonuçtan çok memnun

Enise
05 Ocak 2025 20:57
Tefal Tencere Setinde Kalite Sorunu
Tefal Tencere Setinde Kalite Sorunu
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ingenio Ceramic Renew Tencerede Kaplama Soyulmaya Başladı

Bilge
06 Mayıs 2024 15:09
Levent sonuçtan çok memnun

Levent
17 Şubat 2024 12:04
Tefal Excellence Tit 6 X Büyük Set
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
06 Ocak 2024 20:44