Okan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Hatalı Olduğu Halde Çözüm Bulmuyor

22 Mart 2023 17:43

1 ay önce 5000 TL civarında para verip kalitesine güvenerek Tefal uw 4863 elektrik süpürgesi aldık. Maalesef aldığımıza alacağımıza pişman olduk. Çünkü makinenin hortum kısmı kısa olduğu için süpürge yaparken makine havaya kalkıyor makine kullanılamıyor.

Tefal firmasının yardımcı olup ürünün bu eksik ya da yanlış olan parçasının değiştirileceğini düşünerek müşteri temsilcisini aradığımızda bizi servise yönlendirerek hortumu ücretli alabileceğimizi söyleyince, bu durumun bizden kaynaklı olmadığını hortumun kısa olmasının fabrika hatası ya da ürünün eksikliği olduğunu söylememe rağmen son derece kaba bir şekilde yardımcı olamayacağını istediğimiz yere şikayet edebileceğimizi söyleyerek telefonu kapattı.

Tefal şirketi yetkililerine soruyorum, ben bu makineye 5000 TL. Verdim kenarda süs olarak mı kullanacağım? Koskoca Tefal firmasına yakışıyor mu? Gerekirse hakkımı Tüketici Mahkemesi'ne başvurup şirkete dava açacağım.

22 Mart 2023 17:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mart 2023 11:30
27 Mart 2023 12:38

İnsanların bilinen markalardan alışverişi tercih etmelerinin nedeni herhangi bir sıkıntıda firmanın müşteri memnuniyetine verdiği önem diye düşünürsünüz ama maalesef bu firma beni yanılttı. Yardımcı olmayacakları kopyala yapıştır cevaplarından belliydi zaten. Arayıp şikayetçi olduğum parçanın fabrikas standartlarına uygun olduğunu söylediler. Daha önce Tefal marka süpürge de böyle bir sorun olmadığını söylediğimde yine önlerine konulan metindeki hazır cevaplardan birini verdiler her markaya göre değişir dediler:) ) ) herkese çağrımdır Tefal'i tercih etmeyin ben bundan sonra evime aslatefal ürünü sokmayacağım...

27 Mart 2023 12:39

Düzeltme daha önce kullandığımız marka süpürge markası Rowenta'dır

27 Mart 2023 12:42

Umarım bu şikayetimi ve firmanın çözümsüzlüğünü binlerce insan buradan okur da bir daha Tefal almazlar firmanın da aklı başına gelir...

27 Mart 2023 13:45

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

27 Mart 2023 13:58

Kopyala yapıştır! :) )

27 Mart 2023 13:59

Sayın site yetkilileri buradaki beyanlarım tamamen Doğrudur şirket hiçbir şekilde yardımcı olmamıştır bize Tefal almayın aldırmayın

31 Mart 2023 16:30

Altı üstü üç kuruşluk hortumu bile değiştirmedi koskoca Tefal. Bugün itibarı ile tüketici korumaya başvuruyorum. Mahkemede görüşeceğiz bu şirketle.

01 Nisan 2023 09:36

Tefal Kategorileri