Suzan sonuçtan çok memnun

Tefal Nutricook 8 L Düdüklü Tencere Bozuldu
16 Haziran 2024 14:56
Suzan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Tefal nutricook 8 l düdüklü tenceremin saatinin pili bitti zannettim. Değiştirdim basıyorum basıyorum çalışmıyor. Ne kadar pahalıya aldığım ürünün böyle olması beni çok üzdü. Yenisini mi alacağım? Zaten pahalı bir ürün bari bozulmasaydı iyiydi ne yapmam gerekiyor?

20 Haziran 2024 09:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

20 Haziran 2024 17:26
20 Haziran 2024 17:31

Teşekkürler

Kader
Kader

Düdüklü tenceremin akıllı saatinin pilinin bittiğini düşünerek pilini yenilememe rağmen çalışmadı bu genel bir sıkıntı mı anlayamadım yıllardır kullanıyorum bu tarz bir sorun yaşamamıştım. Gerçekten tonlarca para verip bu denli bir hata ile karşılaşmak sıkı müşteriniz olarak beni inanılmaz kırdı ve üzdü beni olumlu bir şekilde yönlendirmenizi bekliyorum bebeğime yiyecekleri buharda pişirmemde bana en yardımcı olan düdüklü tenceremi bu nedenle kullanamıyorum en kısa sürede olumlu yaklaşımlarınızla geri dönüş bekliyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

Tefal Clipso Düdüklü Tencere Saat Arızası Mağduriyeti

Tefal Düdüklü Tencere Yedek Parça Sorunu
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
06 Ocak 2024 21:04
"Şikayetim üzerine, müşteri temsilcisi kısa bir sürede benimle iletişime geçti. Ürün 10 yılı geçtiği için parça desteği olmadığını söyledi. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda indirim kuponu tanımladılar. İlgilerinden dolayı, Tefal'e ve müşteri temsilcisine teşekkür ederim."
Tefal Yüksek Fiyatlı Ürün Satıyorsun Bari Arkasında Dur
Tefal Yüksek Fiyatlı Ürün Satıyorsun Bari Arkasında Dur