Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Mutfak Robotu Hezimeti

07 Nisan 2023 23:33

Tefal Mutfak Robotunu 17.03.2023te İnternet üzerinden (Vatan Bilgisayar) satın aldım. Ayın 20'sinde elimize ulaştı. İlk çalıştırmayı yaptığımda değişik sesler duyup, rendelemeye çalıştığımız havucu çıkarıp cihazı kapattık. Hemen ertesi gün Vatan Bilgisayar'a götürdük, Tefal Servisine gitmeli dediler ve gitti. Bir hafta sonra servis bize dönüş yaptı:"Deflektör ve dişli değişimi yapılacak, 530₺" Yani işin özü aldığım sıfır ürün bozuk çıktı ve bunu tamir etmek için para ödemem gerekiyor. Servis cihazı zorladığımızı söyleyip bizi suçladı. Rendeleme parçasında havuç rendelemek cihazı zorlamış. Vatan Bilgisayar hemen aradan sıyrıldı, biz aracıyız yapacak bir şeyimiz yok dediler ve sıvıştılar. Hem Tefal hem de Vatan Bilgisayar bu bağlamda sınıfta kaldı. Kimseye aldırmayın. Bu kadar paraya yazık. Her şey ürün satılan kadar. Ürünü sattıktan sonra işiniz bitiyor, kimse sizi muhatap almıyor. Yasal haklarınız var onları kullanın deniyor. Mağdur olduk, başkaları olmasın.

08 Nisan 2023 09:13 (Şikayetten 9 saat sonra)

08 Nisan 2023 11:30
28 Nisan 2023 19:42
Tefal Mutfak Robotu Hezimeti

Yukarıda yazdığım sorun ile ilgili Tefal firması benimle iletişime geçti ve ürün yeni olduğu için 530 TL'lik servis ücretini karşılayacaklarını belirttiler. İlk etapta bunu kabul etmedim, çünkü sıfır bir ürünün tamire uğrayıp tarafıma iletilmesin doğru bulmuyorum. En azından yenisi ile değiştirilmeli... Neyse en sonunda tamam yapın gönderin dedik. 15.04.2023 tarihinde ürünü aldığımız Vatan Bilgisayar mağazasından mesaj aldık "ürününüz teslime hazırdır" diye. 27.04.2023'te cihazı almaya gittiğimde ne göreyim!? Ürüne hiçbir şey yapılmadan, servis herhangi bir bilgilendirme çıktısı dahi yazmadan hoop paketleyip geri göndermiş. Vatan Bilgisayar personeli bile şaşırdı. Tam bir aymazlık. Başka bir şey diyemiyorum. Tefal gibi bir marka arızalı ürününün arkasında dahi duramıyor ve bizi süründürmeye devam ediyor. Ürünün 2. Taksiti geldi, ben daha bir kez bile kullanamadım. Bu da Tefal ürünü almak isteyenlere ders olsun.

Sibel
12 Nisan 2025 01:52