Tefal Manuel Rondo Bicagi Kırıldı

Tefal Manuel Rondo Bicagi Kırıldı
02 Ekim 2023 18:09

Tefal manuel rondounun bıçağı kırıldı. Hiçbir zorlama falan olmadı. Soğan doğramak için ipi çektiğimde boşa döndü. Açtığımda ikiye ayrılmıştı. Üstelik misafirlikte yemek yaparken oldu. Benim bile değil, o yüzden mutlaka almam lazım. Çok mahcup oldum. Tefal bayiine gittim, servise sordum. İnternetten araştırdım, fakat hiçbir yerde yok.

03 Ekim 2023 08:38 (Şikayetten 14 saat sonra)

05 Ekim 2023 11:42

Hiçbir gelişme olmadı ne aradılar ne sordular

07 Ekim 2023 12:43

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Şükrü
24 Ocak 2024 09:21
Şencan sonuçtan memnun

Şencan
31 Ağustos 2024 19:22
"Düzeltme/ Tanımlanan %35 indirim kuponu için 8500 TL üst limitmiş ben alt limit sanmıştım. Tekrar ürün alımı için iyi bir oran teşekkür ediyorum."
Yedek Parçası Onarımı Olmayan Tefal Rondo
Yedek Parçası Onarımı Olmayan Tefal Rondo
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:56
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
04 Mart 13:54
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Rondo Bıçağı Kırıldı!

Özlem
21 Nisan 2024 13:50
Tefal Rondo Bıçağı Kırıldı!
Tefal Kategorileri