Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kazan Su Tankı Plastik Gövde Kısmı Kırık

Tefal Kazan Su Tankı Plastik Gövde Kısmı Kırık
Ertuğrul
17 Kasım 2023 22:19

Tefal kazanlı ütümüzün plastik olan dış kısmı kırıldı. Avcılar'daki Servet Teknik yetkili servisine götürdüğümüzde, bu ütünün üretiminin bittiği ve parçasının yapılamayacağı söylendi. Böyle bir ürünün nasıl olur da parçası bulunmaz? Hele ki Tefal gibi koskoca, büyük ve köklü bir firmanın parça değişimi nasıl olur da bulunmaz, aklıma ve fikrime sığmıyor. Sayın yetkililere sesleniyorum: Buradan ben, bu 10.000 liralık ürünü çöpe mi atacağım? Şu an akıl ve mantık işimi bu. Benim mağduriyetim nasıl giderilecek? Her iki senede bir çöpe atacak bir bütçem yok. Konu hakkında destek ve yardım istiyorum. Gerek çıkma, gerek farklı şubede olan bir parça desteği vs.

18 Kasım 2023 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

22 Kasım 2023 10:33

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ertuğrul
22 Kasım 2023 11:10

Aradım görüşme sağladım ama ürünümün tadilatı ve tamiratı parça üretimi devam etmediği için yapılamayacağı söylendi herhangi bir gelişme yok yani koskoca Tefal gibi bir markaya hiç yakışmayan bir olay teşekkürler Tefal beni bir kez daha hayal kırıklığına uğrattın

Ayşe
04 Kasım 2024 07:35
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
24 Ağustos 2024 12:12
"Çağrı merkezi üzerinden %25 indirim kuponu tanımlandı. Deniz hanımın İlgisine teşekkür ederim."
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Yedek Parça Tedariği

Sercan
07 Şubat 2024 17:30

Tefal Ütüde Uzayan Yedek Parça Bekleyişi

Leyla
22 Ocak 22:14
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütümün Tabanı Açıldı, Yedek Parça Yok: Müşteri Mağduriyeti Ve Yetersiz Çözüm

Muharrem
15 Eylül 13:19