20 İş Günü İçerisinde Tamir Edilemeyen Garantili Tefal Airfryer XXL

Vildan
10 Ekim 2023 17:27

1 yıldır kullandığım Airfryer XXL modelinde bir çok hata yaşadığım bunlardan ikisi, LED ekranda ki aç kapa tuşunun ışığının kaybolması ve bir diğeri haznenin lastiğinin yırtılmasaydı. Bu yüzden hazne Airfryer a oturmuyordu. İstanbul istleventyilmazsogservis ile görüşme sağladığımda bana teknisyenin 2 hafta olmadığını ilettiler ve bana ürünü 2 hafta sonra teslim edebileceğimi söylediler.

Ürünün hala 1 yıl garantisi mevcut. 2 hafta sonra yetkili servise gittim ve arifler ürünümü bıraktım. Tarih 12 Eylül'DÜ. Beni 1 hafta sonra arayıp ekran kartının değişmesi gerektiğini söylediler. 5 Ekim günü onları aradım. Ürünün 20 günlük tamir süresinin dolmasına birkaç gün kaldığını söyledim ve bana "Parça stokta yok, 20 günlük tamir süreci dolduğunda zaten sistem otomatik olarak yeni ürün sağlıyor" dediler. 10.10.23 tarihinde yani bugün 20 iş günü olan yasal tamir süreci doldu.

Fakat bugün servisi aradığımda bana yetkili "teknisyenimiz yoktu size söyledik, parça stokta yok bu ne de demek biliyor musunuz? Belki de siz amirimizle konuştunuz, Tefal yetkili servisi arayın" dedi. Bu kadar sorumsuz bir firma nasıl teknik servis olmuş gerçekten merak ediyorum. Tahminim herkese aylardır aynı yalanı söyleyerek teknisyeninin olmadığını söylüyorlar. Fakat durum teknisyenle ilgili değil gerekli parçanın Tefal stoklarında olmaması. Tefal ile görüşme sağladım.

Durumu aktardım fakat onlar bana sadece "inceleme yapacağız, en yakın zamanda size döneceğiz" dediler. Bu en yakın zamanın açıkçası ne olduğu belli değil. Ben yasal olarak tamir edilemediği için ürünümün yenilenmesini talep ettim. Fakat 1 aydır zaten ürünü kullanamadığım için mağdur olduğum halde, bir de uğraşmam gereken şeylerle uğraşıp, zaman kaybetmeye devam ediyorum. Ürünü kutu içeriği, kutusu eksiksiz bire şekilde servise teslim ettim. Fakat yasal sürecin dolduğu halde ben şu an hem servisi, hem Tefal'i hem de buraya yazı yazarak vaktimi harcıyorum. Mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum. 20 iş günü dolduktan sonra umarım bana tamir görmüş ürünü vermeye çalışmazsınız.

10 Ekim 2023 17:48 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Vildan
11 Ekim 2023 16:25

Tefal'den hiçbir geri dönüş alamadım. Bugün yine kendi imkanlarımla hem Tefal'i hem de teknik servisi aradım. Ürünümü 12.09 tarihinde servise bıraktığım halde servis kaydı 20.09 tarihinde açılmış. 8 gün boyunca ürünüm kayıt altına alınmamış ve 8 günlük süreçte ürünümün ne yapıldığı hakkında bile bilgim yok. Hala sorunum çözülmüyor. Servisin bu tavrı ve sorumsuzluğu tamamen müşteriyi aldatma üzerine kurulmuştur. Tefal call center'ın ise garanti sürecinin nasıl işlediğinden bile haberi yok. Tefal kesinlikle garanti sürecinde müşterisini yalnız bırakan ve sorumsuz servislerle müşterisini muhatap eden bir firma. 1 aydır ürünüme kavuşamıyorum ve servisin yaptığı bu ciddiyetsizlik yüzünden her yeri arayarak bir çözüm aramaya çalışıyorum. Ürün sonrası Tefal'in desteği bu yönde mi? Şikayetlerim ciddiye alınıp bir aksiyon almak yerine teknik servislerini korumak nasıl bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır? Lütfen bu mağduriyetimle ilgili bir an önce çözüm sağlansın.

Duygu
31 Ağustos 2023 15:58
Tefal Airfryer Almak Pişmanlıktır
Fadime sonuçtan memnun değil

Fadime
16 Eylül 2024 16:45
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
18 Haziran 2023 21:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 19:25
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Airfryer Kart Arızası

İnci